TORSDAG

2013-05-31
HEJ allihopa, jag vet att det är sent men jag måste bara få skryta lite med att jag precis skrev klart den sista uppgiften i skolan nu, fy och fan vad skönt säger jag bara. LYCKA
 

Pump

2013-05-29
Hej igen allihopa ! Nu har jag precis kommit hem från Iksu och käkat middag. Det var ett skönt pass idag faktiskt med några burn-set så jag är nöjd. För övrigt har det varit en kanoners dag, solen sken, muntliga matte-nationella gick helt ok bra och vi är en dag närmare slutet av den här terminen ! 
Nu ska jag göra bort ännu lite plugg och sedan blir det en prommis runt nydala tror jag, PUSS

ONSDAG

2013-05-29
Hello bloggen, idag har jag både hunnit med en långprommis och att ligga ute i solen ett litet tag. Dock började min vad krampa igen, den gör det oftare och oftare när jag anstränger mig så vet inte riktigt vad problemet är .. Annars har jag väl inte så mycket mer att säga förutom att jag ska börja dra mig mot skolan nu, ha en bra dag PUSS
 

 

GODNATT

2013-05-29
Hej på er allihopa ! Idag börjades dagen med brännboll i finvädret, vårt lag vann överlägset (hehe) och efter det hade vi religionsprov som gick bra. När skolan var slut tränade vi bröst, axlar och lite mage och alltså idag var en stor dag. Vi maxade och båda två satte nytt rekord i bänkpressen WOHO grattis till oss ! Så nu är vi nöjda och glada, plus jävligt biff. Jag var bara tvungen att skryta lite om det, annars längtar jag mest tills imorgon just nu för då börjar jag 12.15 så jag hinner njuta lite av vädret innan skolan börjar. GODNATT
 


varje nej är ett steg närmare ett ja

2013-05-27
Hej på er allihopa, nu har jag försökt printa in Hinduism och Buddhism i skallen så det räcker för ett tag. Jag känner att jag ska ta en powerwalk som paus och lyssna på aldrig vila podcasten, fett bra är dom så det är ett tips till er som aldrig har hört dom ! Där snackar dom om allt möjligt i deras vardagliga liv, plus att dom är roliga.
Nu ska jag bege mig innan det blir för sent PUSS
 

LEGDAY

2013-05-27
Hello bloggen, nu har jag precis kommit hem från Iksu och käkat. Maten smakade väldigt bra i kväll kan jag lova för jag var döhungrig ! Idag är det måndag vilket betyder legday och det kändes riktigt bra faktiskt, så jag är nöjd över mig själv. Today was a good day på många håll och kanter. 
dock en pinsam sak haha, vi tvättade händerna efter passet på iksu-toan och då hade vi bara öppen dörr. Sen langade jag fram mobilen och började ta lite bilder typ när jag stog och spände mig (hehe) då klampar det in någon random kille och börjar garva åt mig, sen sa han något i stil med "Nu blev du tagen på bar gärning !!" sen stog han kvar där och bara skrattade åt mig haha .. Det var lite pin tyckte jag då, men men. Nu ska jag pluggaaa sen hoppas jag på att jag hinner med en kvällspromenad i det fina vädret PUSS
En bild innan jag blev avbruten

On top of the world

2013-05-27
HEJ allihopa nu börjar sista veckan med sista plugget innan vår efterlängtade sommar kan börja på riktigt ! Jag längtar tills fredag något groteskt mycket kan jag lova. För övrigt har min helg varit bra med fint väder osv, men nu måste jag skynda mig, ha en bra dag PUSS
 

 

SÖNDAG

2013-05-26
Hello ! Idag är det söndag och det är en väldigt fin dag, det blåser dock riktigt mycket märkte jag men det är typ skönt när det är så vamrt och soligt ute. Jag har nyss käkat frukost och tagit mig en powerwalk, så nu är det dags för att sola plus religionsplugg. Jag får se hur det går att läsa ute men det bör väl gå för sig ! 
Ha en fin dag och njut av sommaren PUSS


NYTT

2013-05-25
Hej igen ! Jag tänkte bara visa er lite nya saker från i torsdags då jag och mamma var på stan. Det blev två par shorts, tre sommarklänningar, två par skor och lite träningskläder + en bild på när vi käkade kinabuffe till middag!
 

I FEEL SO CLOSE

2013-05-25
Nu har jag precis kommit hem från stan med denna pinglan ! Jag fick bara med mig lite smink hem men vi käkade en sen lunch tillsammans och hade det bra i det fina vädret. Nu ska jag nog snart fara till Iksu, sen blir det sistarycket-plugg !
 


 

MOT STADEN

2013-05-25
Tjena tjena ! Idag blev det lite ändrade planer, det blev inget häng i Annas stuga så efter min långprommis låg jag på vår baksida och jobbade på brännan i stället. Nu ska jag alldeles snart fara ner till stan för att träffa Viktoria så det blir kanoners, PUSS
 

 

LÖRDAG

2013-05-25
Godmorgon bloggen ! Den här helgen blir min sista riktiga plugg-helg för hela den här terminen, det känns riktigt gudomligt. På onsdag eller torsda borde jag ha gjort bort allt som ska göras innan sommaren, så den här helgen blir inget annat än plugg, träning och lite solande. SEN får jag äntligen andas ut och bara leva !
Igår efter skolan tränade jag, Ida och Adam ett väldigt långt pass med både bröst, axlar, triceps och mage, hela min kropp är mör efter det där men det är på sätt och vis skönt. Senare på kvällen gick jag och Adam en pw runt nydala så min fredag var ju inte direkt party men produktiv i alla fall. Nu har jag precis käkat frukost och tänkte snart gå ut och gå eller jogga, jag har inte bestämt mig än, efter det ska jag till Annas stuga för att sola och plugga i det fina vädret. Ha en bra dag allesammans, tills vidare får ni lite insperation PUSS !

 

FREDAG

2013-05-24
Hej på er allihopa ! Idag börjar jag inte förrän 12.15 skönt ! Det är härligt nu på slutet av terminen när man börjar bli klar i dom olika kurserna, då blir det färre lektioner på dagarna. Sedan jag bloggade senast har jag inte gjort så mycket speciellt, det har mest varit plugg och träning. I går skrev vi matte nationella till och med, även om jag inte är rånöjd med min prestation då provet var väldigt svårt så är det skönt att ha det bortgort måste jag säga ! Sedan efter skolan igår for jag till stan med mamma, vi köpte lite träningskläder, skor, sommarkläder, lite smått och gott. Jag tänkte visa er vad det blev senare. Efter det käkade vi kina buffe till middag, min favorit ! Annars har veckan som sagt varit ganska basic. Jag såg föresten att jag fick en kommentar på förra inlägget om träningen och jag har i för sig alltid vetat att alkohol och träning inte går bra ihop direkt, men jag har väl tagit det med en nypa salt bara. Fast nu ska jag absolut tänka efter mer och vila om det blir utekvällar på helgerna !
Annars har jag inte så mycket mer att säga, jag ska snart börja cykla mot sista skoldagen den här veckan. Ha en bra dag PUSS !

MÅNDAG

2013-05-20
Hello bloggen, jag vet att jag inte har uppdaterat på fleeeera dagar och jag ber om ursäkt att jag har lagt bloggen lite på hyllan ett tag om man säger så. Det beror helt enkelt på att jag har så mycket annat för mig, massor med viktiga saker, shit vad upptagen jag är, BUSY WOMEN vet ni, nej men jag har seriöst knappt haft tid så det är därför. Jag kan ju berätta en liten snabb resume av det ni missat: I torsdags hade jag skola, tränade sen tror jag att jag pluggade, i fredags for jag ut på min första utomhusjogg för i år, fick kramp i vaden så blev tvungen att stå och stretcha vid ett träd värsta länge men det gick aldrig över så jag haltade lidandes hem .. Det var fett misslyckat haha, var ute i över en timme och grejjade, synd om mig ! Efter det kom det hit några och vi typ spelade gitarr och körde bil, lite random. I lördags solade jag och brände mig rejält, sedan pluggade jag lite, jag och Adam cyklade runt nydala typ, på kvällen grillade vi och umgicks lite folk hos Oliver, på söndagen var jag bakis, tränade på kvällen, måndag alltså idag har jag gått i skola, tränat och pluggat massa matte. Nu har ni fått en snabb genomgång om ni var intresserade ! Jag är lite arg på mig själv att jag inte pluggade mer än jag gjorde i helgen då det verkligen hade behövts, men men jag tar igen det. 
 
Nu ska jag försöka somna så fort som möjligt, tills vidare får ni några bilder från helgen PUSS

TORSDAG

2013-05-16
Godmorgon bloggen ! Idag är det torsdag och jag är tidigt uppe, ska sätta mig och plugga på debatten ett tag innan skolan börjar hade jag tänkt. Ha en bra dag allihoopa PUSS !
 

 

ONSDAG

2013-05-15
Jag behöver ju knappt berätta om vad jag har gjort idag då alla som känner mig vet att det bara står en sak på schemat nu för tiden (plugg). Nu är jag i alla fall färdig för kvällen och jag ska verkligen njuta av min sömn för i morgon blir en lång dag ! Hoppas att ni har haft en fin dag i vårsolen och allt PUSS
 

So much to do, so little desire to do it

2013-05-14
Hello bloggen, idag har varit både en bra och sliten dag ! Jag känner mig typ jämt sliten nu för tiden haha .. Inte ok. Det beror nog på att jag har så mycket att göra och att jag gör allt dubbelt så illa när jag stressar upp mig och klagar i stället för att bara ta mig i kragen, men i kväll har jag pluggat på ganska så bra faktiskt. Nu tänkte jag gå och lägga mig och hoppas på att vara pigg i morgon, GODNATT !
 
lol
 

TISDAG

2013-05-14
Godmorgon bloggen ! Idag är det tisdag och vi ska börja dagen med orientering, det ska typ bli roligt eftersom det är fint väder osv, men jag är inte bäst i världen på att läsa av kartor så vi får väl se hur det går. Nu ska jag börja dra mig mot skolan i alla fall PUSS
 
 

I just wanna live

2013-05-13
Hej hej bloggen, idag är det måndag och långhelgen är slut. Både synd men också lite skönt att tiden går för då blir det snabbare sommarlov ! Just nu har jag, som ni vet extremt mycket plugg och jag vill bara gräva ner mig när jag tänker på det .. Men det är sista spurten som måste göras, det är inte länge kvar nu alltså. Och bortsätt från det leker livet skulle jag vilja påstå, vädret bli bättre och somrigare för var dag som går (tror att det ska regna i morgon dock) och jaa det känns bra helt enkelt. Träningen går bra också, även om jag var riktigt seg idag och lite omotiverad, men man kan ha sådana dagar ibland. Sedan har jag helt enkelt en massa roliga saker framför mig som jag ser fram emot bara, It's all good ! 
Aja nu ska jag sluta babbla och försöka sova, hoppas att ni har det bra och tills vidare får ni lite bilder från den senaste tiden som ni inte har sett PUSS

 

GOKVÄLL

2013-05-11
Hej på er, nu ska jag dra till Vicky som jag inte har träffat på aaaaalldeles för länge, ha en bra kväll PUSS

LÖRDAG

2013-05-11
Hello bloggen, idag har varit en väldigt seg dag då jag fick så lite sömn i natt men det har delvis varit skönt. Igår var i alla fall en bra och trevlig kväll så jag tänkte bara visa lite bilder från början då vi var hemma hos Anna och Agnes !
 

FREDAG

2013-05-10
Hello bloggen, i morse var vi väldigt hurtiga och gick upp tidigt för att fara och träna. Först gymmade vi bröst och axlar, Adam tog ett nytt rekord i bänkpress så det var ju roligt och duktigt av honom ! Efter det gick vi på ett indoorwalking-pass och jag dog av svett, men det var skönt. Jag känner att jag måste börja träna upp min kondition lite mer så det var bra. 
När jag kom hem käkade jag lunch och tog det lugnt, nu har jag precis gjort mig i ordning för att bege mig mot Anna och Agnes, vi ska träffas ett litet gäng och grilla och ha det trevligt. Sen får vi se vad resten av kvällen har att bjuda på, ha det bra PUSS


 

TORSDAG

2013-05-09
Hello bloggen, idag är det torsdag och första dagen på "lillovet" om man säger så, och jag har inte gjort något produktivt över huvudtaget, jag har inte gjort någonting faktiskt. Har endast legat i sängen och sett film, men det var så skönt att få vila ut lite. Nu ska jag i alla fall snart fara till Iksu för ett indoor-pass och lite gym, sen får vi se om det händer något roligt i kväll eller om det blir plugg. Ha en bra dag PUSS
 

ONSDAG

2013-05-08
Godmorgon bloggen ! Nu ska jag alldeles snart fara iväg för att skriva tyska nationella och jag är lite nervös måste jag säga, men det ska nog gå vägen. Sedan är det bara att njuta av helgen efter den här skoldagen, PUSS


 

TISDAG

2013-05-07
Tjennaaa bloggen, nu är tisdagen snart slut och idag har varit en bra dag. Förutom att min hjärna la av ett tag på eftermiddagen så att jag blev sjukt trött känner jag att jag har varit hyfsat produktiv ! Först gick jag i skolan, sen tränade jag triceps, axlar och bröst med Adam, det tog två och en halv timme typ så jag känner att det där passet kanske borde delas upp lite mer .. Men det gick hur som helst bra ! När jag kom hem åt jag, tog det lugnt, pluggade tyska och var nyss ute på en kvällspromenad. Så i morgon ska jag upp och skriva nationella i tyska, sen har jag typ två lektioner och efter det får vi fyra dagars helg ! Galet skönt och väldans passande. 
Nu tänkte jag i alla fall gå och lägga mig, godnatt !
 

GODNATT

2013-05-06
Hello, nu har jag varit duktig som både gjort källkritiken och gått på en långpromenad. Hade tänkt försöka sova nu för i morgon har jag mycket att göra, godnatt !

 
Hittade en vettig produkt som jag tänkt införskaffa mig 

Mycket vill ha mer

2013-05-06
Hej igen allihopa ! Jag tänkte bara berätta att idag redovisade jag och min mediagrupp våran kortfilm som vi gjort, den har jag ju berättat om i tidigare inlägg osv. Den handlar om att våga vara sig själv vilket vi försöker visa i dom här scenerna. Så jag tänkte att ni kunde få se den om ni är sugna ! Den är lite ful ibland men det tog typ lång tid att filma allt osv så vi är ändå nöjda med den. Dock har inte jag själv några repliker eller så, jag sitter bara i klassrummet och ser sur ut haha, men det är lite så min roll ska vara. Enjoy gott folk ! 
 
 

MÅNDAG

2013-05-06
Hej bloggen, nu är det måndag igen alltså, shit vad tiden går fort ! Alla dagar bara flyger förbi, det känns som att det var alldeles nyss det var fullt med snö utomhus och iskallt, men nu är det inte många veckor kvar tills skolan är slut. Sedan kommer den här helgen kännas ännu kortare och gå snabbare eftersom vi bara går tre dagar i skolan, vi får alltså en skön långhelg på fyra dagar !
Annars då ? Jag kom hem från Iksu ganska nyss, gymmade ben med Adam idag då Anna var sjuk. Det blev ett riktigt bra pass faktiskt som jag kommer få lida för i morgon, men det är ju så det ska vara. Nu ska jag snart sätta mig med en källkritik-övning som ska in i kväll sen ska jag försöka lägga mig tidigt. 
Tills vidare får ni några mobilbilder från den senaste tiden som ni inte har sett PUSS


 

SÖNDAG

2013-05-05
Hellooo bloggen, idag är det söndag och jag ska jobba hela dagen och kvällen typ .. Men nu ska jag först fara till Iksu och gymma med Adam så see u lateeer !


 

LÖRDAG

2013-05-04
Godmorgon bloggen, hittills har helgen varit väldigt bra men nu blir det back to business så att säga ! Om ca 20 min tänkte jag ta en promenad till Ica och sedan jobbar jag till kl 7 ikv. Ni lär ju inte höra från mig förrän efter det, ha en bra dag PUSS
 

FREDAG

2013-05-03
Hello bloggen, idag är det fredag WOHO fett skönt. Dock ska jag som sagt jobba hela helgen så det blir ej så mycket vila, men helg är alltid helg liksom. Nu har vi precis skrivit ett psykologiprov så vi har bara en lektion kvar och efter det blir det Iksu. Jag och Anna ska gå på spinning och sen gymma bröst med antingen henne eller Ida. Hoppas ni får en bra dag PUSS
 

IKV

2013-05-02
Hello bloggen, idag har varit en bra dag hittills tycker jag ! Skolan var hyfsat skön, träningen gick bra, jag fick veta resultatet på våran samhällsuppgift som blev ett solklart A (nöjd så jag måste skryta) sedan åt jag en as god kräftsallad till middag. Helt ok alltså. Nu har jag ganska nyss kommit in, gick ut för att samla lite energi till pluggandet så jag träffade Isac och gick en sväng med hans hund, dock började det regna på oss men nu är jag i alla fall piggare ! Så jag ska fortsätta plugga psykologi till provet vi har i morgon, hoppas att ni har haft en bra dag PUSS
 

 
Alltså hahaaaa ..

TORSDAG

2013-05-02
Hello allihopa, igår var en bra dag och jag var duktig. Först skrev jag ju som sagt klart novellen och efter det gymmade vi rygg, biceps och mage på Iksu. Jag var mer produktiv än vad jag trodde att jag skulle vara om man säger så ! 
Nu sitter jag i alla fall på första lektionen för idag och det  känns som en måndag eftersom vi varit lediga osv, så därför känns det extra lyxigt med fredag i morgon. Även fast jag ska jobba både lördag och söndag, men men. Ha en bra dag PUSS
 




 

OBVIOUSLY

2013-05-01
Hello bloggen ! Nu har jag precis skirvit klart hela min svenska novell, känner mig fett nöjd faktiskt. Jag fick värsta rycket och bara började skriva så jag känner mig duktig. 
Igår var det ju som alla vet valborg och det blev en bra kväll. Dock var det roligast på förfesten och middagen hemma hos Tova och det är bara därifrån jag har lite bilder att bjuda på också men det får duga. Hoppas att ni hade en rolig kväll och att ni njuter av den lediga dagen idag PUSS

 
Jag insåg nu att det var väldigt dålig kvalitet på vissa bilder, men det berodde nog på att det var så mörkt !

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus