Värt att tänka på

2013-02-28

Ja men detta ville jag bara säga sluta till alla som håller på att dela runt den där översta bilden. Det finns så många som tror att det är okej att klanka ner på en grupp bara för att den anses som "inne, mode, ideal" och så vidare, men så är icket fallet. Bara för att ni känner att ni vill gå mot strömmen och göra en förändring får ni ju inte vara elaka mot en grupp. T.ex ser jag inget positivt med den där bilden, det ända jag ser är en onödig, elak och negativ syn på smala tjejer och jag tycker att en sån syn är precis lika dåligt att ha som då man har en negativ syn på överviktiga tjejer. För alla som är smala eller ser ut så där behöver inte leva en ohälsosam livsstil eller ha någon form av ätstörningar som folk verkar tro, en del har det, men på samma sätt är det många överviktiga som inte heller lever en hälsosam livsstil. Kom ihåg att det är lika taskigt vilket parti man än väljer att klanka ner på, om man nu vill göra någon slags skillnad mot skönhetsidealen i dagens samhälla ska man istället acceptera alla former, i stället för att bara försöka vända det som anses "snyggare" till sin motsatts. För det beteenden kommer alltid resultera med att en grupp känner sig illa vid och blir otrygga i sig själva. I stället för att skapa nya ideal borde man helt enkelt sluta bry sig så himlans hårt och bara gå efter det man själv trivs bäst i !


Makalöst gott

2013-02-28

Hej på er ! Idag var jag och Ida väldigt duktiga och tränade ett stenhårt underkropps pass, vi får se om jag kan gå i morgon haha .. Efter det körde jag ett bra magpass också så jag känner mig väldigt duktig.
Efter detta tänkte jag att jag hade gjort upp för gårdagens chokladätande men när vi sedan gick till lunchen insåg vi att det var pannkakor .. OCH vårrullar, det var alltså två extremt goda rätter samtidigt så vi fick svårt att bestämma oss. Självklart slutade det med att vi tog av båda sorterna och åt tills vi blev sprängfyllda .. Alltså blev idag ingen nyttig dag heller, men den är positiv då det gäller träningen i alla fall !
Jag måste faktiskt ge vår skola lite creds till att vi får käka på universum, det är sjukt god mat nästan varje dag så man blir alltid mätt. Mums mums !


Nu är jag i alla fall hemma och ska plugga på psykologin, hade egentligen velat vara ute i det fina vädret men så blir icket fallet. HEJDÅ

Vilken liten ängel jag har <3


Torsdag

2013-02-28

TJA bloggen, idag är det torsdag och alltså är det bara två dagar kvar tills det efterlängtade lovet ..!
Nu har jag precis käkat frukost och ska snart dra mig mot skolan för att ha samhällskunskap och efter det ska jag träna på hålet, PUSS

 


GODNATT

2013-02-27
Nu säger jag godnatt kära blogg så hörs vi mer i morgon ! 
 

Totally worth it

2013-02-27

Hej på er, idag har inte riktigt blivit som jag tänkt haha. Jag och Anna gick ju till iksu för att träna på hålet, men i stället köpte vi godis och sedan gick vi tillbaka till skolan och käkade upp allt i ett grupprum .. Alltså har vi syndat big time idag !! Sket i träningen och käkade godis. Efter det hade vi matte också och hela den lektionen kändes bara blö haha, men idag blev en sån där jobbig dag som ni vet att man kan ha i bland så det var ändå okej !
Som toppen på isberget efter att redan ha gjort saker jag lovat mig själv att inte göra somnade jag efter skolan i stället för att plugga psykologi hehe oops.

Men nu ska jag ta tag i det i alla fall, puss på er !


just one of those days

2013-02-27

ONSDAG

2013-02-27
Godmorgon bloggen, nu har vi precis haft våran första lektion vilket är media, så nu sitetr vi på håltimmen och väntar på att få lunch. Median blir faktiskt roligare och roligare måste jag säga, att göra en film verkar vara roligt ! Även fast det säkert komemr bli dygt osv också haha men men man ska ju tänka på det positiva.
På dagens håltimmar ska jag försöka vara lite produktiv tänkte jag, på detta blir det psykologiprov och på hålet efter lunch ska jag och Anna träna. Hoppas på en bra dag idag PUSS

 

PAX

2013-02-26
Söta djur som jag vill ha i min säng och gosa med just nu, dör så gulliga !! Godnatt
 
 

Fräsching

2013-02-26
Hej på er, psykologipluggandet går ju bra. Jag har lite svårt att koncentrera mig eftersom jag är feeett rastlös men snart lär jag ju sjunka in i detta. Nu tänkte jag vara vänlig och varna er för extremt osmickrande bilder på mig som kanske spårar ur en aning, orkar ej att jag sitter här hemma och låtsas att jag pluggar men egentligen fotar mig själv och skrattar helt ensam åt resultaten haha (döm mig inte) .. Aja jag bjur !
 

U know

2013-02-26

Hello bloggen, efter skolan idag tränade jag biceps, rygg och lite mage. Det gick väldigt bra även fast jag kände mig ganska seg till en början. Eftersom det var så fint väder idag så tog jag en promenad hem från iksu också, det var skönt att få röra lite på sig utomhus för en gångs skull haha.
Nu har jag precis käkat också medan jag såg det nya how i met your mother avsnittet. Så nu är det dags för plugg, i kväll blir det psykologi ..

Så länge får ni lite bilder från senaste tiden som ni inte har sett, PUSS

 




 

 


TISDAG

2013-02-26
Hello bloggen, idag är det tisdag och vi har precis haft idrott, detta är våran kortaste dag i veckan också så det är ju skönt. Dock känner jag mig ganska trött och sliten då jag knappt fick sova något i natt men jag lär nog piggna till efter lunch ! Tills vidare får ni lite inspiration.

Word bro

2013-02-25
Nu har jag pluggat på så det räcker för i kväll tycker jag. Man behövde kämpa lite mer med den här svenska bok redovisningen än jag trodde att man behövde märkte jag haha så det var ju lite jobbigt måste jag säga .. Men nu går det verkligen inte att fokusera längre, hjärnan är helt mör ! Därför tar jag och säger godnatt nu och sov så gott, puss på er.

 

Back to basic

2013-02-25
Hej på er ! Just nu är jag förbannat jävla mätt, har käkat jag vet inte hur många kycklingmackor sedan jag kom hem haha .. Men en hel del i alla fall. Nu ser jag sista avsnittet av breaking bad på säsong 3 och sedan blir det att skriva en bok redovisning, hoppas att ni har haft en bra dag PEACE
 
hehe

MÅNDAG

2013-02-25
Hello bloggen, idag är det måndag och början på en ny vecka. Även denna kommer bli fylld av förbannat mycket plugg, men förhoppningsvis ska det gå smidigt. Hittills har dagen varit en vanlig skoldag, jag har även hunnit träna så då behöver jag inte göra det efter skolan sen hehe win !
Jag körde ett väldans jobbigt ben/rumpa pass så just nu går jag runt i korridorerna med ungefär den här känslan:

HAHA lol lol

2013-02-24
 

SÖNDAG

2013-02-24
Tjena bloggen, sorry för inget bloggande i helgen men jag har varit ganska upptagen/inte orkat haha. I fredags for i alla fall jag och Anna till Maja som nyss har fyllt år och där firade vi henne vilket var roligt, det var en bra kväll måste jag säga. I går spenderade jag kvällen här hemma, tog det lugnt med päronen, såg melodifestivalen och käkade gott, det var mysigt ! Sedan somnade jag hyfsat tidigt och det var nog bra, jag hade en hel del sömn att ta igen från skolveckan. Sedan nu idag har jag förberett för lite pluggande, varit ute och gått i solskenet och snart blir det Iksu. Så mycket mer har jag inte att säga just nu, jag kanske slänger in någon bild från helgen lite senare PUSS på er !
 

hyfsat lugnt

2013-02-21
Hej på er allihopa, sitter just nu hemma i sängen framför datorn och ser breaking bad, som jag sagt förut så är det så jävla bra !!! Jag har käkat typ tusen skålar flingor också haha, så matkoman är på väg kan jag lova. Annars har jag väl inte så mycket mer att berätta, tänkte bbara kika in lite snabbt mellan avsnitten hehe PEACE
 
 
 

TORSDAG

2013-02-21
Hello bloggen, idag är det torsdag vilket betyder fredag i morgon WOHO. Nu har vi precis käkat lunch också så vi är mätte och glada.
 
 
Notera snyggingarna i bakgrunden

Finally

2013-02-20
Hello bloggen idag känns livet bra ! Först och främst har jag varit väldigt duktig som skrivit två prov efter varandra och sedan tränat ett rejält hårt benpass. Matte provet gick troligtvis skit bra, tyskan gick ok, vissa ord hade jag helt tappat osv haha så då fick jag försöka slingra mig runt det lite och jaa u know the drill men min insats dög ! Så nu känns det så himlans skönt att bara få andas ut, äta mat, ta det lugnt och för första gången på väldigt länge inte plugga en kväll WOHO.
Så just nu laddar jag ner breaking bad säsong 2, sedan ska jag ta ett bad och se på det. Hoppas att ni får en lika slapp och skön kväll som jag PUSS
 
 
Lol


 

ONSDAG

2013-02-20
Tjenna bloggen, just nu sitter vi på hålet och längtar tills lunchen. Jag är huuungrig !
 
Har inget mer att säga så tills vidare får ni mina sötnosar

livets hårda skola

2013-02-19
Bläää nej den här kvällen känns inte bra. Matten har jag tillexempel känt att jag kan bra hela tiden då jag jobbat i boken men nu kollade jag igenom det där häftet vi har fått och alltså jaa. Vad ska jag säga haha, vet inte om jag bara är ovanligt trött och seg i skallen idag men ne usch och fy dom uppgifterna kan jag inte i alla fall .. Aja vi får väl se vad det kommer för uppgifter på provet helt enkelt, hoppas på att det bara är liknande uppgifter som finns i boken och BARA från det här kapitlet för jag minns knappt hur man räknade i det förra kapitlet :( Nåväl jag får göra mitt bästa i morgon helt enkelt. Tyskaprovet är jag också lite nervös för men det är jag alltid då det gäller tyska, är ju som ingen king i det direkt !
Nu tänkte jag i alla fall ta en dusch och sedan försöka sova så fort som möjligt, jag tror det är bättre om jag vilar ut i stället för att sitta och stressa upp mig. Godnatt !
 
 

TISDAG

2013-02-19
Hello blogen, nu har vi precis skrivit ett ergonomiprov och det gick skiiitbra ! Hoppas jag i alla fall hehe. Nu sitter vi i uppehållsrummet och väntar på att tiden ska gå så vi kan börja religionen, PUSS
 

LET IT ALL OUT

2013-02-18
Hej på er, i kväll har jag varit hyfsat duktig och pluggat matte plus lite tyska. Nu ser jag på breaking bad som jag precis har insett är jävligt bra !
Så nu innan jag går och lägger mig tänkte jag rekomendera två saker:
 
1. Breaking bad till alla som inte har sett det.
2. Celsius till alla som inte har smakat det. Och för er som inte vet vad det är så är det en dricka, finns i massor av olika smaker (min favorit är cola) en burk innehåller cirka 4 kalorier och massor med vitaminer. Riktig god faktiskt ! 
 
Med detta säger jag godnatt, sov gott !

Tjallala

2013-02-18
Hej igen, nu sitter vi äntligen på sista lektionen och vi har eget arbete så vi intog ett tomt klassrum och tar det lite lugnt här inne. Alla är vi trötta haha. Sedan har värmen gått sönder på skolan också så det är verkligen skitkaaaallt, detta är människoplågeri känner jag. Aja snart slutar vi i alla fall, hoppas ni har en bra dag !
 

MÅNDAG

2013-02-18
Hello bloggen, idag är det måndag och början på en helt ny vecka. Hittills har det varit en bra dag förutom att jag är nå jävulskt trött haha .. Så jag längtar tills vi slutar för då blir det träning och då får jag lite mer energi, men vi har bara en och en halv lektion kvar så det är bara attstå ut !
Tills vidare för ni lite motivation för den här veckan:
 


Veckan är slut

2013-02-17
Oj vad jag har pluggat på bra idag hörrni ! Eller i alla fall i kväll haha, blir som lite stolt över mig själv, nu känns det som att båda matteprovet och idrottsprovet kommer gå vägen. Dock är jag inte så säker på tyskan om man säger så, den har jag inte ens kollat på i helgen .. Men det ordnar sig !
Nu ska jag i alla fall ta ett välförtjänat bad så jag kan slappna av lite och sedan blir det sängen, vi hörs i morgon GODNATT
 
Vet att jag är fin just nu btw, men ni har ju inte sätt mig på hela helgen så !

Oh really ?

2013-02-17
Nu vet ni det

SÖNDAG

2013-02-17
Hello bloggen, sorry för dålig uppdatering i helgen men jag ahr inte riktigt haft tid, plus att jag inte har haft något speciellt spännande att skriva om heller så haha .. Det ända jag har gjort har varit att plugga matte, umgåtts på carlshöjd, tränat och sovit. Alltså en väldigt lugn helg, men jag har inte vågat göra så mycket eftersom jag har himlans mycket matte att plugga som jag lovade mig själv att göra klart någorlunda i helgen så.
I går for jag och pappa och handlade lite fler träningskläder också som jag verkligen behövde ! Jag måste dock säga att det avr ganska dåligt utbud på intersport .. Speciellt då det gäller träningstights, men men jag hittade några bra saker i alla fall så jag är nöjd. Nu ska jag gosa lite med min misse som går runt och skriker, PUSS
 

GIVE ME

2013-02-16
Jag vill ha sommar och kunna ha på mig fina sommarkläder !
 

FREDAG

2013-02-15
Hello bloggen, idag är det fredag WOHO det älskar vi alla. Dock har jag inga speciella planer för helgen förutom plugg och träning, vet att det låter jävligt roligt haha .. Men något annat lär man väl hitta på också !
Annars har det varit vanlig skoldag hittills plus att jag har varit duktig och tränat på hålet, puss på er.
 
 
lol

Vill ej mera

2013-02-15
Någon som vill byta liv med mig ?
/Less, funtar på att ge upp
Why so sad .. 
Jag har i alla fall en söt misse som håller mig sällskap ! btw klaga ej på frillan haha snyyygg Men jag hade lockat håret i morse, sedan tränade vi ju och sen har jag legat och sovit i detta också, då kan det se lite galet ut (och nej jag har inte duschat sedan träningen än) har inte haft tid haha men ska göra det snart ! Jag har i alla fall varit duktig och tvättat bort sminket och borstat tänderna. 

Succes is the best revenge

2013-02-14

Helle bloggen, idag har det som ni vet varit alla hjärtans dag och många verkar ha haft det mysigt ! Själv har jag dock inte firat denna dagen det minsta, förutom att jag har fått några alla hjärtans dag hälsningar som gjort mig glad hihi.
Idag har varit en bra dag måste jag säga, trevlig skoldag + bra träning. Tränade med jullan som jag inte träffat på lääänge så det var jätte roligt ! Vi borde ses någon annanstans än iksu snart tycker jag haha .. Men bättre där än aldrig. Sedan kan jag erkänna två saker jag gjort idag som inte är ok. Jag och pappa köpte hem Kina mat då vi tänkte ha lite mysigt tillsammans eftersom mamma är bortrest och jag är utan date en dag som denna hehe, så jag har frossat en hel massa nudlar och friterat och kyckling och ris och såser osv haha. Bilden här nedanför är på min första portion och jag fyllde på den två gånger med ca lika mycket mat igen efter jag käkat upp det där. Jag har tänjt ut magsäcken ordentligt alltså, så det var ena dåliga saken eftersom jag lovat mig själv att sluta trycka i mig så jävla stora portioner av onyttig mat. Det andra dåliga jag gjort är att jag sovit några timmar, men efter allt det där käkandet var jag fan tvungen haha .. Gud så skönt det var också ! Men det resulterade i inget matte pluggande som jag så desperatly gotta do så där av dåligt gjort.
Så nu ska jag ta tag i livet lite sedan gå och lägga mig för kvällen, hoppas att ni har haft en bra dag PUSS


ALLA HJÄRTANS DAG

2013-02-14
Hello, idag är det torsdag, även kännt som alla hjärtans dag ! 
Till alla er som känner er ensamma:
 

I guess it's getting pretty serious

2013-02-14
Hello bloggen, i kväll har jag varit duktig och pluggat matte så nu ska jag försöka sova. Helst så fort som möjligt för i morgon är det skola ännu en dag, Godnatt !
 
 
Haha alltså this guy (från napoleon dynamite om ni ej visste det)

WHY

2013-02-13
Tjena bloggen, jag råkade somna ganska många timmar när jag kom hem från skolan, hehe ops. Där av jävligt sliten at the moment ! Men jag var så himlans slut efter träningen, sedan massa mat på det = matkoma = lätt att somna. Och jag fattar inte hur pappa inte kunde väcka mig heller när han vet hur mycket jag har att gör haha .. Aja jag får väl vara uppe hela natten och fixa det där helt enkelt. 
Nu ska jag gå och göra en kaffe och ta en dusch, PEACE
 
Allts¨lol man ser ju hur förstörd jag känner mig, men whateveer

Hälsningar från håltimmen

2013-02-13

Tiden går ju inte fort

 


Onsdag

2013-02-13
Hello bloggen, just nu sitter jag på mediaproduktionen och vi har gjort alla uppgifter som vi skulle göra den här lektionen så nu blir det väl bara att försöka dra ut på tiden och vänta på att vi slutar haha .. Efter det väntar ett långt hål as usual och sen är det äntligen lunch ! Annars har jag väl inte så mycket att säga, efter skolan blir det träning och annars har nog den här dagen mer ont än gott att bjuda på om man säger så. Med det menar jag en jävla massa plugg. Men men jags ska försöka att inte skriva om skolan i varenda inlägg jag gör hehe. PUSS
 
 
lol

GODNATT

2013-02-13
Tjenna boggen, i kväll har jag pluggat på hyfsat bra ändå, eller i alla fall gjort en liten plan över mitt pluggande dom närmaste veckorna. Och jag kan ju då försäkra er om att jag inte kommer ha mycket till liv den närmaste tiden haha .. Tyvärr Fellan. Nej men som jag skrev i tidigare inlägget så har jag ju börjat mitt "nya liv" nu som går ut på att jag ska göra allt ordentligt från början och ej spara allt till sista minuten och hoppa över delar som jag anser oviktiga - en genväg är ofta en senväg, det vet ni väl gott folk ! Jajjah detta kommer löna sig som fan för mig i längden i alla fall, kommer inte behöva känna lika mycket stress över saker som jag till exempel känner över matteprovet. Ok nog om skolan. 
 
I morgon är det onsdag vilket betyder mitten på veckan vilket betyder halvvägs till fredag woho ! Så mycket mer har jag väl inte att säga just nu förutom godnatt.

2 much 2 do 2 little time

2013-02-12
Hello bloggen, som jag skrev tidigare idag for jag och Robin och tränade. Det blev först löpning och sedan gym (överkropp) och det kändes bra. Dock tog vi det ganska lugnt i vissa övningar, men eftersom det egentligen var fettisdag idag och vi var duktiga och tränade i stället så kanske det är okej, eller ? hehe aja, efter det har jag käkat middag vilket blev äggmackor, sedan kvarg och bär. Sedan tog jag en dusch och nu sitter jag bara här i morgonrock och funderar på hur jag ska orka ta tag i mitt liv och plugga tyska .. Matte borde också pluggas, big time !! Aja jag får köra rejält hårt med dessa skolsaker nu. No more "senare" det är alltid skönast att göra bort det direkt. Och på tal om det så är klockan redan halv nio och jag borde sätta mig med det där eländet innan det blir alldeles för sent, pz ouuTT
 











 

WELLWELL

2013-02-12
Tjena bloggen, nu bär det snart av till Iksu för lite gym ! Blir roligt måste jag säga, är glad att äntligen få vara frisk och träna, för som ni märkte förra veckan var jag ju inte så värst kry. Men nu är det bara att köra igen. Jag märkte även att jag fått en fråga av en läsare som undrar hur det är att gå på minarva osv, så den tar jag nog och svarar på senare idag om jag har tid för det. Hoppas att ni har haft en bra dag hittills PUSS


Tisdag

2013-02-12

Godmorgon bloggen, idag är vi på minerva lediga, och jag har sötaste missen ever !


wtf

2013-02-11
 


 

@home

2013-02-11

Hej på er, träningen gick bra idag så jag är nöjd ! Jag och Elina körde underkropp vilket alltid är skönt att köra så. Nu ska jag fika och se lite family Guy sedan blir det att plugga tyska PUSS

 


Börjar veckan med lite inspo

2013-02-11
 

GODNATT

2013-02-11
Hello igen, jag tänkte bara slänga in ett till inlägg här nu innan jag somnar så att det inte ska se så tomt ut hehe. Godnatt !


Söndag

2013-02-10

TJA bloggen, jag vill för det första be om ursäkt för sämst bloggning i helgen. Men jag kan uppriktigt säga att den endast har gått ut på att jobba (på Ica som ni vet) ätit upp mig ordentligt och tagit det lugnt med boysen. Alltså har jag inte gjort något speciellt alls, det ända produktiva då är väl jobbet, där tjänar man iaf caaash !

Aja nu tänkte jag snart ta ett bad tror jag, sedan sussa PUSS


LÖRDAG

2013-02-09
Hello bloggen, i morse när jag vaknade låg kissen och sov över min dator haha, jag hade tydligen somnat framför den i sängen i går kväll så den var varm och go i natt haha
 
Gosig <3
 
Nej men nu kallar Ica hörni ! Ska jobba till kl 7 i kväll så vi får väl se vad som hönder efter det, ha en bra dag PUSS



Lite bilder jag tog nyss hehe var så goda !!



 
 
 
 

FRIDAY

2013-02-08

Hello bloggen, idag är det som alla fredag WOHO. Det känns riktigt skönt och passande med helg nu faktiskt. Dock ska jag jobba både lördag och söndag haha .. Men fortfarande, hoppas ni får en bra dag !

 


Think about the stories that we could have told

2013-02-07
Hello bloggen, jag tänkte bara kika in lite och meddela er om att jag sovit sedan ca kl 6 och vaknade nu vid halv tio typ, väldans jobbigt att jag vaknade måste jag säga för nu lär jag ju aldrig somna igen ! Men men, det känns typ ändå lite värt det för det är så sköönt att ligga och sova efter skolan så där, och det var faktiskt ett tag sedan nu. Jag har blivit mycket duktigare då det gäller det !
Annars då ? Inte så mycket faktiskt, vill typ fara ut och göra något roligt .. känner mig ensam och uttråkad haha :( Nåväl PUSS PÅ ER
 
 ligger och har det bra i sängen

Hare bra

2013-02-07
TJA bloggen, nu har jag ganska nyss kommit hem och käkat middag, det blev wookade nudlar och kyckling, mums mums ! Nu ska jag ta det jävligt lugnt ett tag hade jag tänkt mig, jag funderar även på att fara och träna i kväll ändå haha .. Börjar bli lite rastlös och få spring i bena, men men vi ser väl.
 
Ni minns den där videon jag la ut på bloggen för ett tag sedan med den där söta ungen som höll ett pep talk ? Han har några fler visa ord att komma med !

 

Hearts

2013-02-07

Hello, idag är det torsdag vilket betyder historia prov .. Men det känns hyfsat okej ändå ! Dock kändes ingenting okej i morse .. Jag var ju sjukare än satan men snor och hosta och huvudverk :( kände mig nästan febrig. Men nu har jag fått vila upp mig lite på hålet och fått en värktablett av Elina så livet känns lite bättre må jag säga ! Dock lär jag ej träna efter skolan som jag hade planerat, det är värdare att bli frisk. Aja nu ska jag fortsätta längta tills klockan blir 11 för då är det lunch och jag är hungrig PUSS

 

 


GODNATT

2013-02-06
Hello igen kära blogg, nu tänkte jag ta en dusch och sedan gå och sova så jag blir pigg och kry i morgon. Därför säger jag godnatt redan nu och sov så gott allihopa !
 
Så länge får ni en random bild från idag när jag och Olivia fotade på iksu. Våran träningstidning som vi gör på median har jag ju berättat om förut och nu behövde vi massa bilder till den också of course, så i morse gick vi runt och fotade några "snygga" bilder på Iksu hehe. Det kändes ytterst pinsamt och typ obekvämt att gå runt med en systemkamera där och posea osv när alla andra var hurtiga och tränade, men vi var tvungna ! 
Som ni ser på bilden nedanför skulle jag se lycklig, lugn, fridfull och harmonisk ut, fångade jag det ögonblicket eller vad säger ni ?? Nej min kropp ser bara weird ut, speciellt armen höhö, seriöst what's up with that, jag skyller på ljuset .. Men det får va. Godnatt igen !
 
 

U're so damn hard to please

2013-02-06

Hej på er allihopa, just nu är jag mäkta stolt över mig själv. Minnet börjar lära sig att memorera saker mer och mer så det är ju skönt ! Annars gör jag inte så mycket, ska snart göra lite kvällsfika eller något tror jag. Peacee

 

 

 


Random

2013-02-06
Vet ej varför jag skrattar åt denna egentligen haha ..

ONSDAG

2013-02-06
Hello bloggen, idag trotsade jag sjukan som antingen är på väg bort eller på väg hit haha jag vet inte riktigt .. Men jag och Elina tränade i alla fall överkropp och det kändes bra ! Jag tänkte köra en dubbel dag och träna nu på min nästa håltimme efter lunch också men jag vetefan om jag orkar det hehe eller om det är så bra eftersom jag som sagt ej är helt kry. Jajjah vi ser väl, nu ska vi i alla fall ha företagsekonomi så jag uppdaterar sen PUSS
 

 
 

Whut

2013-02-05
Hello bloggen, nu börjar jag må lite bättre än jag gjort idag vilket är väldigt skönt. Jag känner mig till och med lite trött så om jag somnar nu och sover natten ut tills klockan ringer i morgon bör jag vara frisk och kry :D Så därför säger jag godnatt nu och hoppas på en bra dag i morgon, PUSS
 

Sämst

2013-02-05
Tjenaree bloggen, jag for hem efter idrotten imorse för jag kände mig så himla dålig .. Då sov jag flera timmar här hemma vilket var sjukt skönt kan jag lova ! Sedan har jag ätit massor med nyttig och mitavinrik mat för att försöka bli frisk haha, för jag känner mig inte kry alltså. Hoppas verkligen att detta har gått över tills i morgon dock för jag har inte tid att bli sjuk, det hade varit förjävligt om jag blev det rent ut sagt. 
Nu har jag även suttit ett tag och försökt memorera brevet till Gustav III som vi ska skriva ett prov om på torsdag, det är ett bra brev jag skrivit må jag säga men mitt minne är ju fan sämst haha .. Kommer aldrig kunna memorera detta !! Aja nu har jag fått klaga av mig lite grann och ska fortsätta, hoppas att ni har haft en bra dag i alla fall PUSS
 
Den kan ni ju fundera på

TISDAG

2013-02-05
Godmorgon bloggen ! Nu ska jag snart fara till skolan och idag blir en kort dag vilket är skönt. Dock mår jag så jävla dåligt just nu, har knappt kunna sova något alls i natt :( Jag har vaknat flera gånger och drömt obehagliga drömmar, jag känner mig typ sjuk och förkyld för att jag är så himla trött .. ! Varför skulle detta hända nu för ? Jag har verkligen inte tid att vara sjuk osv, buhu ..
Vi får väl se om jag börjar må bättre under dagen, annars kommer idag bli en riktigt seg dag !
 

KLAR MED HISTORIA-BREVET

2013-02-04
 
Det kommer säkert behöva lite korrigering i morgon för jag var så trött nu på slutet när jag skrev haha .. Men tills dess WOHO.
 
 
Med detta säger jag även godnatt

Detta med historia

2013-02-04
Hallå hallå i stugan, plugga suger mer än ni anar .. Och jag har ändå varit duktig i kväll ! Dock har jag ej hunnit så långt som jag hade planerat att göra vid det här laget så jag får fortsätta några timmar till. Mitt problem just nu är brist på information om franska revolutionen, eller jag har jätte mycket fakta men det är en yttepytte detalj som jag ej hittar. Men det gör jag nog snart (egentligen är det inte så svårt men jag började bli ofokuserad och okoncentrerad här på slutet). Nu har jag i alla fall gjort en kopp kaffe som jag sitter och göttar mig med, tänkte därför glida runt på internet ett tag medan jag dricker upp den innan jag börjar plugga igen. PUSS OCH KRAMIS
Hyfsat less men glad framför kameran ändå hehe

Jag går på stanford lol. Minerva vad är det ????

Äggmackor

2013-02-04

Tjaa nu har jag precis kommit hem från iksu. Jag ock Robin körde underkropp och det kändes bra, det var dock jävligt mycket folk måste jag säga ! Men det brukar det ju vara på måndagseftermiddagar. Nu ska jag i alla fall hugga in på mina goda äggmackor, det är bland det bästa och godaste som finns att äta efter en träning (tycker i alla fall jag hehe). Sedan ska jag plugga historia typ resten av kvällen, puss på er !


INSPO

2013-02-04
Hello bloggen, just nu sitter jag på sista lektionen och efter det blir det gym så nu taggar jag upp er (och mig hehe) med lite gamla hederliga motivationebilder !
 

Hey ho here she go

2013-02-04

Godmorgon bloggen idag är det måndag och början på en helt ny vecka. Det känns ganska bra faktiskt förutom att vi har förjävla mycket plugg den här veckan .. Eller i alla fall jag ! Aja nu ska jag snart börja gå mot bussen så vi höres PUSS

 

 


YUP

2013-02-03
Hemma från Iksu nu och det gick riktigt bra ! Dock kände jag min lite mör i kroppen redan när jag började .. Men jag kämpade på ändå. Nu väntar jag på mat, ska bli så jävla gott med mat måste jag säga mumsmums. Sedan står det lite plugg på schemat och kanske ett långt skönt bad. Egentligen skulle jag vilja fara ut och göra något, jag känner för att socialisera haha men jag tror inte att det blir så faktiskt. Ta vara på sista helgkvällen nu PUSS
 
 
Så länge får ni några sötnosar !

If it don't feel good what are u doing it for ?

2013-02-03
TJA idag är det söndag och helgen är redan slut, hur kan tiden gå så jävla fort haha ? Det är faktiskt skumt. Men nej nu ska jag ta det lite lugnt sen fara till Iksu och gymma överkroppen, ha det bra !
 
 

Jajjamen

2013-02-02
Hello, alltså idag har jag verkligen inte gjort något produktivt alls ! Jag hade lovat mig själv att både plugga och träna men inget av det blev av haha. I stället har jag ätit massa gott och degat. I kväll kom även pappa hem från USA, jag trodde hela tiden att han skulle komma i morgon så det var en rolig överraskning ! Sedan har hela familjen plus Klara sett melodifestivalen och tagit det lugnt. Så nu är jag egentligen ganska pigg och känner för att hitta på något roligt men vi får se helt enkelt, hoppas att ni har haft en bra kväll !
 
 
I feel yah guuurl

Upp över mina öron

2013-02-02
Tjenna bloggen nu har jag vaknat till liv här hemma och käkat frukost osv. Igår for jag ju som jag sa till Anna och först käkade hon, jag och Agnes middag där och efter det droppade det in lite folk, vi hade riktigt trevligt måste jag säga ! Fler sånna kvällar tack.
 
Här får ni lite bilder PUSS
 

BUST IT

2013-02-01
Nu drar jag iväg till Anna på lite festligheter, see u later och ha en bra kväll PUSS
 



 

Where u think you're going baby

2013-02-01
Hej bloggen, idag var jag riktigt kreativ på min håltimme ! Jag och Robin tränade underkropp på Iksu och det kändes väldigt bra så det var duktigt av oss. Sedan ska jag träna överkropp med Anna efter skolan så vi får väl se om jag dör av träningsverk sen haha men det är skönt. Så idag är alltså en sån där dag då jag har träningskläder och är mindre fräsch men vad gör det egentligen !
Nu ska vi ha företagsekonomi i alla fall så jag uppdaterar mer senare PUSS
 
 
Lol

FREDAG

2013-02-01
Godmorgon bloggen ! Idag är det fredag och vi alla vet väl vad det betyder ? HELG woho ! Det kommer sitta riktigt fint med en helg nu faktiskt tycker jag, ser verkligen fram emot den. 
Jag kan redan nu önska alla en bra fredag och trevlig helg !
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus