Rör det mig ? Gör din grej, Hör du mig ? Gör dig grej,

2013-01-31
HELLO jag tänkte bara meddela er om att tyska glosor ej är roligt .. Sedan antar jag att ni redan har hört Norlie & KKVs "Nej" men jag har upptäckt den typ nyss (hehe) och nu sitter den fast på hjärnan kan jag lova ! Hårt och fast sitter den, men den är bra. Så nu ska jag fortsätta spela sönder den lite sedan duscha och sova, GODNATT
 


 

Bilder på dagens nya

2013-01-31
Ett mobilskal, syns dock dåligt på bilden för ljuset var konstigt men det är helsvar och typ krokodil/orm skinns mönstrat, väldigt enkelt och fint. 
Ett fint ljusrosa nagellack.
Somriga underkläder som jag bara inte kunde motstå att köpa ! Bilderna gör inte riktigt färgerna rättvisa men jag är helkär i dessa.
 Och till sist en vanlig blå skjorta, det är alltid snyggt med skjortor och jag har länge velat ha en ljusblå.

På väg hem

2013-01-31

Hej bloggen ! Jag sitter just nu på bussen på väg hem från stan så jag tänkte att jag lika gärna kunde slänga in en liten mobilblogg. Jag har varit och fikat på waynes med David som jag inte träffat på länge så det var trevligt. Vi åt och pratade på om lite allt möjligt bara.
Jag fick även med mig lite saker hem från stan som jag tänkte visa när jag kommer hem. DOCK hade jag ju bestämt mig att inte handla något för ens efter nästa månad, jag har egentligen inte råd med det här haha .. Men nu blev det som det blev och jag är nöjd hehe.

Tills vidare får ni en ganska dålig bild jag tog på waynes PUSS


TIPS

2013-01-31
Hello bloggen, jag måste bara tipsa om en sak jag hittade nyss ! Vet dock ej om det fungerar eftersom jag inte har hunnit prova det än men det ska jag nog göra i kväll eller helgen. Det ända man behöver är bananer, ägg och kanel, sedan någon valfri topping. Sedan kan man baka nyttiga och goda pannkakor !
 

Såg riktigt gott ut måste jag säga !

TORSDAG

2013-01-31

Godmorgon bloggen. Idag är det torsdag vilket betyder fredag imorgon, äntligen !

 


GODNATT

2013-01-30
Nu säger jag godnatt folket, så hörs vi i morgon !
 

Duktiga

2013-01-30

Idag har jag och Anna varit riktigt produktiva på håltimmen ! Vi körde ett löparpass på iksu vilket var skönt. Det var så himla längesen jag bara sprang och jobbade på kondisen, så jag är stolt över hur mycket jag orkade. Mer sånt i framtiden taaaack !

Just nu sitter vi på matte lektionen och väntar på att den här dagen ska ta slut, sen får vi se om jag hittar på något roligt i kväll PEACE


Pep talk

2013-01-30
Hej på er, här kommer ett litet peptalk till alla er som behöver det ! Om ni kan så ta er tid att kolla på den här videon. Jag kunde inte låta bli att le och bli glad när jag såg den här, så himla söt unge !!!
 
 

All eyes on us

2013-01-30
Godmorgon ! Idag är det onsdag vilket betyder att jag har två håltimmar haha .. Men annars är det rätt bra lektioner så det är ju skönt. Nu ska jag dra mig mot skolan hoppas på en bra dag allihopa !
 


 

Finally

2013-01-30
Sådärja då har jag skrivit klart min artikel till våran tidning i median ! Vi har alltså blivit indelad i grupper där vi ska göra en tidning om valfritt ämne, vi valde då en tränings tidning för att det verkade roligt. Och vi delade upp olika uppgifter i gruppen så en har hand om layouten, en skriver tränings och mat tips, en har hand om intervjuer, en delar med sig av motivationstips och det är då jag hehe. Så jag har skrivit ett ganska långt stycke om hur man kan hålla sig motiverad och jag hoppas att texten är lite inspirerande även om det mesta är ganska basic fakta. Nu är jag i alla fall klar med den och det känns förjävla bra måste jag säga, nu är det bara bilder som saknas och sedan är den klar att sättas in i våran tidning ! 
Jag funderade också på om jag kanske ska göra ett blogginlägg där ni får läsa min text ? Jag vet inte varför jag tvekar på att ge ut den haha, men det kan ju ändå vara roligt för er att läsa tänkte jag, om man nu är intresserad av sånt här alltså. Men det återstår att se, jag kanske gör ett sånt inlägg senare i kväll eller i morgon i så fall. Nu ska jag borsta tänderna, uppdaterar senare !
Här sitter jag vid min lilla arbetsbänk och hare bra !
 
Nej men jag har faktiskt tänkt på att jag bor typ i min säng här hemma. Varje gång jag är här hemma och typ pluggar, sitter vid datorn, äter frukost eller det mesta så sitter jag i min säng och gör det. Här mår jag bra haha, min säng är bland dom bästa platserna jag vet helt enkelt, mysigt !

like my men

2013-01-29
Heej kära läsare ! Idag har varit en väldigt bra dag. Började med beachvolly på iksu och vårat lag vann dom flesta matcherna woho ! Dock spräckte jag sönder en blodådra/blodkräl mitt i handflatan när jag servade, det började med att den svullnade upp och stack ut värsta mycket ur handen, sen började den sprida sig och bli en stor blå svullen fläck haha wtf ? Och ont gjorde det också .. Men nu har den börjat gå ner sig lite och är rödare i stället för blått så det känns ju normalare i alla fall.
Annars då ? Jag och Anna körde ett dödande benpass på gymmet efter skolan, mycket bra jobbat av oss må jag säga ! Så det lär ju kännas i morgon. Sedan kom jag hem, käkade, sov någon timme (typical fellan) men det har varit mindre sånt på senaste tiden vilket är bra. Nu har jag precis tagit ett bad och ska göra klart en uppgift till median, det kändes väldigt jobbigt faktiskt men det måste göras ! Vi hörs senare PUSS
 

TISDAG

2013-01-29
Godmorgon, idag är det tisdag vilket betyder träningsdag men idrott och få lektioner och sedan gym. Men nu ska jag springa till bussen uppdaterar sen PUSS
 
 
 

Waynes

2013-01-28

Hello nu har jag precis kommit hem igen, i kväll blev det att ta det lugnt på waynes med Robin och Anton. Vi snackade lite allmänt och hade det bra bara !
Nu ska jag försöka somna så fort som möjligt för i morgon är det skola igen, godnatt !

 


When life is a bitter pill to swallow, You gotta hold on to what you believe

2013-01-28
Hej kära blogg, träningen idag gick skit braa ! Jag känner mig riktigt utpumpad om man säger så, nu ska jag bara fortsätta och köra mina överkroppspass noggrant så tillslut kommer jag kunna lägga på lite tyngre vikter. Dock splittrades jag och grabbarna lite för vi ville köra ganska olika övningar haha .. Men i morgon ska jag och Anna köra ett dödande ben och rump pass i alla fall så det blir riktigt bra ! 
Nu har jag precis tagit en dusch och käkat och så vidare också så nu väntar jag bara på upphämtning. Så länge bjuder jag på en ful gif jag gjorde nyss hehe
 

Inspo

2013-01-28
Hello, sitter just nu på min sista lektion och efter det ska jag gymma med Jonta och Anton, vi ska köra överkropp så det blir bra ! Här för ni lite insperition PUSS
 

Ett jobb jag skulle kunna tänka mig

2013-01-28
Det här jobbet kändes inte så krävande och väldigt mysigt !
 

MÅNDAG

2013-01-28
Godmorgon ! Idag är det måndag och starten på en ny vecka, även denna vecka verkar bli en väldigt bra en. Dock suger ju vädret, snö/regn och blåsigt :( men det går ju att se förbi ! Annars har jag inte så mycket roligt att säga, ska snart bege mig mot skolan, PUSS


 

lalalalalave

2013-01-27
TJA nu har jag nyss kommit hem, vi drog på en liten upptäcktsfärd till Robins stuga i sävar (tror jag?) i kväll. Det var trevligt, vi hade lite party i bilen osv och väl framme märkte vi att boxen med alla kanaler inte var där så vi låg typ och sov i stället, eller vi tog det passivt i alla fall haha .. Annars har vi inte gjort så mycket, vi åkte till waynes och tog en fika också. Men nu ska jag försöka sova för i morgon är det skola YEY, godnatt !

Only know u love her when u let her go

2013-01-27

Hallelåja nu har jag precis kommit hem från iksu, idag följde jonte och Robin med mig dit också så det var ju roligt ! Vi körde underkropp (dom gillade inte mina övningar så mycket .. Men nåväl) jag körde i alla fall igenom musklerna så det känns bra ! Nu väntar jag på att mamma ska laga klart maten och sen ska jag ta ett skönt bad.
Vi får se om vi hittar på något kul i kväll också, peacee

 


Tare luugnt

2013-01-27
Godmorgon ! Nu har jag nyss vaknat och käkat frukost och allt det där, så ska snart se vad man kan hitta på för kul idag. Hoppas att ni har haft en bra helg allesammans PUSS


Hello

2013-01-27
Hello hello, i kväll har varit en ganska möglig kväll med Anna, jonte, Robin och Anton måste jag säga haha .. Men nu har i alla fall alla farit och jag ska försöka sova så snabbt som möjligt för att orka göra någon nytta i morgon, godnatt !
 

 

IGÅR

2013-01-26
Hello bloggen, jag har ganska nyss vaknat och käkat frukost osv, för igår blev det ganska sent och det är alltid skönt att sova ut osv ! 
Vi började i alla fall med att Anna jonte, Oliver, Anton och Leo kom hit, vi chillade ett tag och tog det bara lugnt but then things got weird .. 
 

 
Looking fabulous ?? haha
Efter detta drog vi på en liten spontanresa till bräntberget där vi åkte sopsäck i backen och det var riktigt roligt faktiskt ! Och damn vad fort det gick. Resten av kvällen såg jag och Anna lite film och satt och planerade en sak (hemlis thehe) så vi är taggade på livet om man säger så ! 
Random bild från igår

HM

2013-01-25

Det här med att jag skulle vara nyttig i helgen sket sig ju totalt haha .. Och allt detta bara för att jag följde med mamma och handlade efter skolan, helt sinnes vad sugen man blir !
Så nu ska jag fika och skriva klart vårat religionshemprov som ska vara inskickat innan klockan 24.00 i kväll. Efter det får vi se vad kvällen bjuder på, PUSS

 


FREDAG

2013-01-25
Hello bloggen, just nu sitter jag på fredagshålet och det brukar vara ganska tomt men idag är alla soffor i uppehållsrummet ch alla grupprum upptagna så jag sitter på någon oskön trästol haha .. Men men, jag ska ändå försöka plugga på det här hålet för en gångs skull ! 
Annars är det här en riktigt bra dag, det är fredag vilket innebär början på helg och jag är allmänt happy. Uppdaterar senare puss !
 
 
Så länge får ni en random status som ändå var lite söt

Shiiiieeet

2013-01-24
TJA bloggen, hoppas att allt är bra med er i kväll ! 
Efter en skoldag som kändes som en evighet träffade jag julia på Iksu och vi körde underkropp, jag tog i ordentligt så det kommer göra riktigt skönt ont i morgon höhö. Vi kom även överrens om att träffas någon dag framöver och prata om livet, det är ju som inte så ofta vi ses.
Efter det förhörde pappa mig på företagseknomiprovet så det känns ganska spikat nu, om man får vara så självsäker lol. Resten av kvällen har gått åt till facebook och resten av den roliga internetvärlden HEHE. Alltid lika spännande måste jag säga. Men nu ska jag ta en dusch för det har jag inte hunnit göra sedan träningen än (blä jag vet) sedan blir det att sova gott. Vi hörs mer i morgon peace and ouuuut
 
 
 

SÅJA

2013-01-24

Hej igen, nu sitter jag på min roliga håltimme helt för evigt ensam haha :( men jag ska nog ändå plugga och försöka göra klart religionsuppgiften så det är väl lika bra !

Haha lol dessa effekter

 

 


Do u even lift

2013-01-24
Här får ni lite träningsinsperation för dagen, enjoyyyy

 

TORSDAG

2013-01-24
Godmorgon bloggen, just nu sitter vi på samhällskunskapen och har lite genomgång, sen har jag håltimme wohoo .. Aja jag kände bara för en update, här får ni en hilarious bild jag hittade HEHE
 

Godnatt

2013-01-24

Nu säger jag godnatt, så vi hörs mer i morgon folks !

Här får ni en liten "fin" bild jag gjorde nyss hehe


idag känns som en söndag

2013-01-23
Hej på er kära läsare. Idag har jag varit hyfsat produktiv måste jag säga ! Först sov jag ut ordentligt vilket obviously var riktigt skönt, det är det ju alltid när man får sova ut. Efter det träffade jag Ida på Iksu och vi körde igenom hela överkroppen, så nu är jag riktigt mör och det är alltid skönt efteråt. Sedan när jag kom hem gjorde jag god mat, låg och myste med missarna framför datorn och jaa tog det allmänt chill så att säga. Och nu har jag bara pluggat hela kvällen ! Helt sjukt vad jag har tagit tag i företagsekonomin i kväll alltså, känns riktigt prima i must say ! 
Annars har jag inte så mycket mer att uppdatera er om, ska snart ta en dusch/bad jag har inte bestämt mig än hehe. PUSS
 

Godnatt

2013-01-22
Hello, idag har varit en riktigt finemang dag måste jag säga ! Verkligen sehr gut om ni vet vad jag menar. Och i morgon kan bara bli ännu bättre för då blir det noll skola. Har mycket plugg dock (as usual) men det känns ändå helt crazy skönt med en dag ledig. Nu ska jag i alla fall försöka sova, puss, godnatt, sov gott och allt liknande !
 
 
Ni får lite random gammla favoriter så länge
 

Bjurrar

2013-01-22
Hello bloggen, idag har jag syndat haha .. skippade träningen totalt och for till stan med Elina efter skola i stället och käkade morotskaka (HEHE). Men det var jag fan värd och det var jäävligt gott måste jag påstå !
För övrigt får ni några jävligt onice bilder från idag på skolan haha, men det kan jag bjuda på.
Här är söta Elina och våran morotskaka
 
Här är bild på några snygga örhängen jag fick med mig hem från stan, likelike !
 
 

ASWELL

2013-01-22
Hello, sitter just nu på nästsista lektionen så det är ju skönt att det inte är så länge av skolan kvar. Och i morgon slutar vi tidigare också så livet känns bra just nu ! Aja jag uppdaterar senareeee PÖSS
 

TISDAG

2013-01-22
Godmorgon ! Idag är det tisdag vilket är en sån dag då man går runt i träningskläder hela dagen eftersom vi har idrott på morgonen och sen tränar man efter skolan och vi har bara några få lektioner där i mellan så. Men sånna dagar är sköna ibland ! Nu ska jag snart börja gå mot bussen så vi hörs puuuss
 
 

so foolish

2013-01-21
Hej på er allihopa, nu har jag läst på ganska bra på företagsekonomin i kväll så det känns ju bra. Nu känner jag att jag är värd en ordentlig natts sömn så jag bloggar mer i morgon GODNATT
 
Några bilder från i helgen

Skulle kunna tänka mig att bo i dessa

2013-01-21
 

MÅNDAG

2013-01-21
Godmorgon, idag är det måndag och början på en helt ny vecka. Det känns som att det kommer bli en bra vecka även fast jag har sjukligt mycket plugg (nästa vecka får vi äntligen vila lite då det gäller det) men det är i alla fall skönt att ha den känslan såhär på morgonen ! 
Mer har jag väl inte att säga just nu, så vi höres senare allihopa peacee
 

isn't it ironic

2013-01-20
Nu går jag och lägger mig, egentligen har jag för mycket plugg för att få sova haha, men jag måste faktiskt få ta det lite lugnt ! Så nu ska jag vila upp mig och göra mig redo för en ny skolvecka i stället GODNATT
 
 
Tagga i morgon 

@ home

2013-01-20
Hej hej, idag har jag varit och hälsat på Vicky och det var roligt att träffa henne igen ! Vi pratade bara allmänt och såg lite hoppning på TV osv så det var trevligt, jag fick även se henne gå på kryckor i trappan, så duktig hon är ! Efter det tränade jag på Iksu, det blev ben, rumpa, mage idag och det kändes rejält kan jag lova. Nu har jag i alla fall precis kommit hem och ska göra mig några goda äggmackor MUMS. Jag är så hungrig att jag kan dö, sedan blir det mer plugg .. Hoppas att ni har haft en bra söndag PUSS
 
 
This feeling

SÖNDAG

2013-01-20
Godmorgon ! I morse vaknade jag innan klockan slagit tio, bra jobbar av mig måste jag säga, för det är inte ofta det händer på en helgdag. Nu ska jag i alla fall sätta mig med religionsuppgiften ett bra tag, sedan även börja plugga till företagsekonomiprovet. So much to do with so little time. Nej men detta ska nog gå vägen ! Vi hörs senare puuuss
 


 

Godnatt

2013-01-20
Hello, nu har jag precis kommit hem och i kväll blev det en tjockiskväll på carlshöjd - igen. Men det var trevligt, vi såg lite roligheter på internet och sedan såg vi skyfall osv ! Nu ska jag försöka sova så fort som möjligt, för i morgon har jag mycket att göra GODNATT
 

Några bilder jag tog ikv !

LÖRDAG

2013-01-19
Godmorgon bloggen, i natt har jag sovit riktigt gott så jag känner mig utvilad och redo för dagen. Snart ska jag fara till Iksu med mamma, idag blir det ett köttande överkropps pass så det blir roligt !
 


 

Blir din när alla lampor lyser

2013-01-18
Hello nu drar jag uuut ! Vi hörs bloggen, jag hoppas att alla får en bra fredagskväll PUSS

 
 

FREDAG

2013-01-18
 
Jag sitter bara och hare på hålet just nu, det är riktigt långtråkigt att ha det ensam .. Men snart är klockan 11 så då slutar resten och då blir det äntligen lunch ! 
 
 

Precis skrivit tyska-prov

2013-01-18
 
 
Som rubriken råder har jag precis skrivit tyskaprov och jaa som ni märker gick det inte överdrivet bra ! Haha jag försökte lämna in provet två gånger men Meuser tittade igenom det båda gångerna och var ej nöjd så jag fick sätta mig och försöka igen .. Men tillslut var han hyfsat nöjd så jag lär ju bli godkännd i alla fall. Dåligt kämpat av mig faktiskt, jag som är så duktig i skolan annars (om man nu ska skryta) men men tyska är faktiskt svårt ! Nu har jag i alla fall håltimme och sitter i uppehållsrummet för att plugga lite religion, PUSS

GODNATT

2013-01-17

 

Känslan kommer tillbaks

2013-01-17
Herregud säger jag bara ! Har precis hunnit komma hem och käka efter träningen vilket var sjukt jävla gott måste jag säga haha. Jag och Ida körde i alla fall ett grymt träningspass idag kan jag lova, benen är helt döda ! Men det är bara bra, dock lär det kännas dom närmaste dagarna ! Men det ska det ju göra. 
 
Nåväl, nu blir det plugg för min del !
 

Historia

2013-01-17
Hejhopp bloggen, just nu sitter vi på sista lektionen och efter det ska jag och Ida träna, idag blir det ben, rumpa, mage etc. Annars har jag inte så mycket att uppdatera om höhö, så jag bloggar sen pöss
 
 

TORSDAG

2013-01-17
Jag skulle verkligen behöva en liknande väckarklocka på morgonen ..
 

dags att sussa

2013-01-16
Tjenixen, nu har jag precis kommit straight out of the shower och lagt mig i sängen. Så nu ska jag se lite friends och sedan försöka somna omedelbums ! 
 
Jag bjuder även på några fina poser jag tog nyss hehe, btw hata att försöka sova med blött hår .. måste typ vänta tills det torkar. 

sprängs

2013-01-16
Tjaaaooo i kväll har jag ätit alldeles för mycket mat alltså ! Jag tyckte att jag var värd det eftersom vi varit så duktiga på gymmet idag, men nu mår jag bara jävligt dåligt i stället haha .. Poor me. 
Aja nu ska jag vänta tills jag inte har ont i magen längre och sedan blir det att plugga på tyska provet, ha det så länge !
 
 
Haha åh, ni får en söt bild så länge

Such a tired game

2013-01-16
 
Sitter at the moment på håleet och väntar på att klockan ska slå 11 så vi kan gå och käka. 
Det går inte att beskriva hur dryga dessa håltimmar är ! Egentligen borde jag verkligen plugga eller något vettigt på dom här timmarna i stället, men motivationen är typ på -9000. Aja nog med klagerier, det är fredag om två dagar wopwoop !
 
 

ONSDAG

2013-01-16
Godmorgon ! idag är det onsdag vilket betyder en lång dag med två långa hål. Men jag är på väldigt bra humör ! Nu ska jag snart fara till skolan i alla fall så vi hörs senare, hejss på er
 
 

GODNATT

2013-01-15
I kväll tänkte jag försöka somna hyfsat tidigt så jag säger godnatt redan nu !
 
 
 

Vi drar dit palmerna bor

2013-01-15
Hej igen, jag har suttit och kollat igenom lite bilder nu ett tag och det är alltid lika roligt ! Jag tänkte dela med mig av några sköna sommarbilder som får mig på ett bra sommarhumör. Bilderna är helt huller om buller och kanske inte jätte speciella men dom ger mig sommarkänsla. Så nu låter jag dessa lysa upp vintermörkret en aning !
 
Observera att alla bilder inte är från nu i sommar utan vissa är från två somrar sedan
 

Okej sista bilden är kanske inte så "sommarkänsla" men jag tillbringade stor del av min sommar där så den får vara med !

TISDAG

2013-01-15
Tjenare bloggen nu har jag precis kommit hem från skolan och hunnit fika lite osv, så nu tänkte jag mysa lite i sängen framför datorn och sedan ska jag plugga. Hmm undra vad det blir för roligt plugg i kväll .. Jag har ju så mycket att välja på om man säger så !! Nej men det får nog bli tyska faktiskt. Om någon är sugen på att dela den roliga aktiviteten med mig i kväll så är ni välkommna.
Annars har dagen som varit, varit en bra dag. Ha det bra så länge !

 

BO

2013-01-15
Hello, gymmandet efter skolan gick väldigt bra, idag blev det ben, rumpa mage osv. Efter det har jag bara tagit det riktigt lungt hemma ! Ganska skönt med tanke på att det är måndag hehe. Skillnad blir det i morgon då jag måste plugga ordentligt, men nu säger jag godnatt !
 

Här får ni lite måndagsinspo

2013-01-14

MÅNDAG

2013-01-14
Hej hej bloggen, idag är det måndag vilket innebär början på en helt ny vecka ! Just nu sitter vi och tar det lugnt i uppehållsrummet, ni får några fina pics så länge !
 


Im gonna pop some tags, Only got 20$ in my pocket

2013-01-13
Hello, överkroppspasset satt finfint idag måste jag säga ! Men nu kallar plikten och jag ska börja fara mot Ica, i kväll stänger jag så är hemma vid 11 tiden, hörs då PUSS

 

SÖNDAG

2013-01-13
Hej allihopa, igår efter jobbet umgicks jag med mina kära carlshöjdare ännu en gång, det har varit väldigt mycket sånt på senaste tiden ! Jag kanske borde göra något annat någon gång haha .. Nej men det är trevligt så. Nu ska jag och pappa snart fara till Iksu och köra överkropp i alla fall, vilket känns bra. Då har jag gjort något vettigt av den här dagen innan Ica kallar. Men jag hinner nog blogga igen innan det för jag börjar inte förens klockan tre, hoppas att ni har haft en bra helg än så länge PEACE
 
 
Ursäkta that face men det får va !

LÖRDAG

2013-01-12
Hello ! Nu ska jag fara till ica och jobba, så det blir min lördag. Jag slutar vid 7 i kväll vilket känns skönt för då blir det inte så sent, men innan dess lär ni inte höra så mycket av mig, ha en bra dag !
 
 

GODNATT

2013-01-12
Hej hej, den här kvällen har varit lugn och skön med Jonte, Robin och Oliver. Vi har spelat lite pingis och sett på film och bara tagit det allmänt lugnt typ ! Det är ganska skönt eftersom att jag ska jobba hela resten av helgen så då hinner jag inte vila mig så mycket, och vila behöver jag om man tänker på allt pluggande jag måste utstå dom kommande veckorna haha .. 
Mer har jag inte att berätta, ska sleepa nu GODNATT
 
 
Haha, typ jag på gymmet igår efter att ha varit sjuk ?

FREDAG

2013-01-11
Godmorgon idag är det fredag WOHO. Dock har jag inget speciellt att se fram emot den här helgen eftersom jag ska jobba lördag-söndag haha, men det är fortfarande skönt med helg för man hinner alltid med lite annat också !
Nu har jag i alla fall precis gjort mig i ordning och ska snart fara till skolan, så jag lär uppdatera under hålet eller något, peaceouuut.
 
 

CAM

2013-01-10
 
Bara för att vi snackade om den här babyn idag så har jag inte kunnat släppa honom ! (Elina tycker ej att han är snygg .. hon är knäpp) Han har alltid varit och kommer troligtvis alltid vara bland det snyggaste jag vet, så ni får några goa bilder på honom som ett godnatt inlägg i kväll. Uppdaterar mer i morgon puss på er !

pluggapluggaplugga

2013-01-10

TORSDAG

2013-01-10
Godmorgon bloggen ! Idag är det en sämre dag eftersom jag försov mig åt helvete, men åt andra sidan fick jag ju sova ut lite så det var skönt hehe. Just nu har vi samhällskunskap och ska göra några repetitionsfrågor typ, annars händer det inte så mycket. 
Efter skolan ska jag och Elina träna också ÄNTLIGEN. Vi får hoppas att jag inte blir sjukare efter det här bara, men jag är typ frisk nu så. 
 
Tills vidare får ni lite motivationsbilder !
 

what'supbre

2013-01-09
Hej på er, efter skolan gick jag ner till sjukhuset och hälsade på Vicky som ligger där. Det var roligt att träffa henne för det var ett tag sedan, dock var det ju synd att det var under dessa omständigheter som vi träffades .. För er som inte vet det så ligger hon där för att hon har brutit lårbenet. Så jag hoppas att hon kryar på sig till tusen !!
Sedan hämtade mamma mig och i kväll har familjen ätit smörgåstårta och prinsesstårta och firat pappa, så nu är jag verkligen mätt och belåten ! Nu tänkte jag dra på det nya family guy avsnittet och sedan försöka sova i tid, PUSS
 

one day babe we'll be all

2013-01-09
Tjenaa nu har vi snart suttit av våran första håltimme för idag, mindre händelserikt har det varit. Men snart är klockan 11 vilket betyder lunch !
 

ONSDAG

2013-01-09
Godmorgon bloggen, idag fyller min pappa år så grattis till honom ! :D Det betyder god mat och tårta i kväll hehe gott. Annars är det en vanlig onsdag idag med skola och så vidare, min sjuka känns mycket bättre också så förhoppningsvis kan jag träna i kväll eller i morgon !
Nu har jag precis gjort mig klar och ska snart fara till skolan, see u later peace
 
 

 

Zoolander

2013-01-08
 
Äntligen har jag fått lite mat i magen, mycket gott ! Just nu ser jag på Zoolander, den är så jävla bra haha. Jag funtar på att ta ett bad också för det var ett tag sedan och det skulle kanske sitta skönt. 
 

TRÖTTIS

2013-01-08
Hej bloggen, idag var det ju årets första skoldag för oss och den var ganska lugn så det var skönt. Dock har jag märkt att mitt schema suger ännu mer än förra terminen haha .. Jag har håltimmar över allt juh ! Knappt någon sov morgon och ingen dag då jag slutar tidigt, snälla byt med mig !
 
 
Som ni ser börjar jag 8.30 i princip varje dag och slutar kl 4 alla dagar utom en, sedan har jag lite hål på det. Ungefär så här såg mitt schema ut förra terminen också men nu har jag fått ett till hål på onsdagar i stället för ett, yey ! Aja jag får leva med detta. 
 
Annars då ? Jag kom hem och dog framför friends i sängen, har sovit tills typ nu hehe. Jag tänkte egentligen försöka hålla mig vaken och somna tidigt i kväll i stället så jag kan gå upp tidigt i morgon och vara pigg, men det kändes så himla skönt att bara sova ett tag, så då sket sig den planen haha (det brukar oftast vara så).
Nu sitter jag i stället och väntar på att middagen ska bli klar, PUSS
 

MAYBE BABY

2013-01-08
Tjaa på er, nu har jag ganska nyss kommit hem från bion och vi såg som jag tidigare sa "Jack Reacher" och den var skit bra enligt mig ! Både spännande och rolig, sen hade den ett litet sorgligt moment också men jag tänkte inte spoila filmen för er så ni kan vara lugna. Jag rekomenderar den i stället !
Så mycket mer har jag väl inte att säga, det är skola för oss minervakids i morgon vilket betyder att jag måste ställa klockan och gå upp tidigt .. Det känns ganska surt att lovet är slut faktiskt, jag hann inte riktigt bli klar med det och är inte helt redo för en till termin skola än. Men det ska bli roligt att träffa allt folk igen och att få komma in i dagsrutinerna, plus att vi närmar oss sommaren mer och mer för varje dag som går, det är värt att tänka på !
Fast nu ska jag försöka sova så att jag kan vakna i morgon, och så att jag kan bli frisk GODNATT
 
 
Den här lilla filuren har ni träffat på förut vet jag, hon älskar mattes uppmärksamhet ! Så söt

JUPP

2013-01-07
Hello, nu har jag precis legat och myst och sovit med min kissemisse i någon timme framför friends, väldigt skönt. Sen ringde Jonte och frågade om jag vill följa med dom på bio i kväll, dom ska se Jack Reacher så det tackade jag ja till ! Det blir nog roligt med lite bio.
Och på tal om något helt annat så är min mage fortfarande helt uppsvullen, jag blir typ rädd !
 
 

MÅNDAG

2013-01-07
Hello, alltså i morse när jag vaknade var min mage extremt jävla uppsvullen ! Det är den fortfarande .. Det ser ut som att jag har käkat hela tjocka släkten, helt sjukt. Varför är det så ? Väldigt obekvämt måste jag säga .. 
Aja nu ska jag i alla fall dra ner mot stan för att gå till tandläkaren, uppdaterar sen PUSS
 

he taste like pig but that's okay i eat him everyday

2013-01-07
Hello alla läsare, idag blev det en så kallad favorit repris hos mig. Jag, Jonte, Robin, Marcus, Anton och Oliver såg OC och möglade på rätt bra. Nu har dom sista precis farit så då ska jag försöka somna så fort som möjligt, jag måste försöka ställa om mitt dygn någorlunda i alla fall tills skolan börjar !
Kan ni göra så här eller ? HEHE

Misty mountains

2013-01-06
Hallå hallå i stugen, nu har jag äntligen fått lite middag i magen ! Det var fan på tiden haha .. Annars gör jag inte så mycket, sitter hemma och väntar på mina Boys och sen får vi se vad vi hittar på för skoj. 
Jag hoppas att ni har det bra och så vidare, jag hoppas speciellt att min älskade hästisbästis vicky har det så bra som hon kan ! (ni lär få veta sen varför) 
Vi hörs senare PUSS
 

SÖNDAG

2013-01-06
HÄJ, idag är det söndag vilket betyder två dagar kvar av lovet, sen börjar skolan igen. Vilket känns lite synd för jag är inte riktigt färdig med mitt lov ..
Men men nu tänkte jag ta mig något att käka, jag känner mig föresten lite friskare idag !! Woho äntligen, sen får vi se vad som händer i kväll PEACE
 

Honey

2013-01-05
Tjabbaa här kommer ett inlägg som ni troligtvis inte kommer finna så intressant haha (eftersom ni ej var där lol). Men eftersom jag ligger hemma och är sjuk så har jag inte så mycket att göra som ni kanske förstår och därför började jag kolla igenom lite bilder som jag har på datorn, bara för skojj skull och jag har mycket roligt kan jag lova ! Jag borde typ göra ett fett inlägg någon dag med massa bilder men det orkar jag typ inte hehe .. Anyway fick jag värsta nostalgikänslan och blev helt typ, vet ej, då jag såg dom bilderna här nedanför. 
Jag vet att dom inte är så smickrande då det gäller mig, men det får va ! På dom här bilderna sitter i alla fall jag och Vicky på vårat "hemliga" och "undercover" place haha. Det ligger ute i bettnäs vid våra stugor och här brukade vi stanna till när vi tog mopparna på väg till stallet. Det är egentligen inget speciellt ställe eller så, det är typ en sten, mossa och lite träd där sen ser man bilvägen mellan träden, men jag ligger bara här hemma och saknar det nu ! För när vi inte har hästarna i stugan längre går vi nästan aldrig till det där stället, eftersom vi inte tar mopparna till stallet osv. Och jaa jag vet inte vad jag ska säga haha. Det är troligtvis inte platsen jag saknar, utan det är tiderna vi hade där, en liten rutin bara men som jag nu saknar. Sen saknar jag sommar bara allmänt också !  

SO SICK

2013-01-05
Hello bloggen, om ni undrar så är jag fortfarande rejält sjuk ! Mår verkligen inte bra alltså haha :(
Igår kväll efter jobbet kom i alla fall Jonte, Robin och Emil hit. Vi såg snabba cash 2 som faktiskt var väldigt bra, bättre än 1an måste jag säga, och efter det bakade vi (jag) kladdkaka och sedan såg vi på OC alldeles för länge. Så det var en lugn och trevlig kväll med det blev lite för sent, jag hade behövt sova bort min sjuka i stället .. Det var verkligen jävligt otur att jag skulle bli så sjuk sista veckan på lovet, men det är så tråkigt att ligga hemma själv och typ sova för att bli frisk, och dom som var här igår var också sjuka (utom Emil då, men han lär ju vara det idag hehe) så då kan man väl lika gärna dega tillsammans eller nåt !
Aja vi får se vad jag gör idag, jag bör inte resa mig ur sängen typ. Fast som jag sa är det tråkigt här i sängen så vi får väl se vad som hittas på. Puss och kram och hoppas att alla ni friska där ute har det bra !
 
 
Ni får ett litet skratt som vi hittade igår höhö

MHM

2013-01-04
Hello ! Nu har jag precis kommit hem från stan efter att ha gjort lite ärenden, och fick med mig några snygga plagg hem också. Annars är jag fortfarande väldigt sjuk, fast tror att det är på bättrings vägen ! Dessutom trotsar jag sjukan idag och drar och jobbar ett tag, sedan får vi se vad som händer senare i kväll. See u later PUSS



 

Mår ej ok

2013-01-03

DET ÄR NOG DAGS

2013-01-02
Hello ! Jag hade rätt tidigare idag för jag mår faktiskt bättre nu. Dock är jag fortfarande lite äcklig (Ni vet med allt slem osv) men jag har fått ny energi och har inte lika ont i halsen, så om jag har tur är detta över i morgon !
Så just nu väntar jag på att middagen ska bli klar och sedan kanske jag träffar lite friends, dock får det bli en lugn kväll. Men det är alltid roligare att ta det ugnt tillsammans med någon än ensam visst ?
 


ONSDAG

2013-01-02
Hello bloggen, jag måste bara berätta hur synd det är om mig just nu haha .. Jag har lock för öronen hela tiden, ont i halsen, snorar som ett as och har ont i huvudet. Vet ej varför jag blev så sjukt helt plötsligt men det suger ! Jag blir alltid så rastlös när jag är sjuk, jag har ingen ork och vill bara sova, samtidigt som jag är rastlös över att bara dega och vill bah fara ut på äventyr ! Ni vet vad jag menar eller hur ? Jag som ville träna idag osv .. Men nåväl jag ska ta det lugnt ett tag idag och se om jag kanske börjar må bättre fram mot kvällen, För då kanske jag kan hitta på något roligt i alla fall. Nu blir det att fortsätta se the office PEACE
 

TISDAG

2013-01-01
Hej hej, nyår igår blev väldigt bra faktiskt, en trevlig kväll med trevligt folk ! Dock mår jag idag som jag (och säkert alla andra ungdomar) förtjänar .. Så min dag har alltså varit väldigt lugn och skön.
Aja jag tänkte bjuda på några bilder från igår också, dock tog jag inte så många och typ alla är från början av kvällen då vi var hos mig. Plus att det är ganska dålig kvalla på dom flesta haha, men det får duga !
 
Hoppas att ni hade en bra kväll !

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus