PÖSS

2012-12-31
TJABBA nu hälsar jag och Elina er ett riktigt gott nytt år och ett lyckligt liv !
 
Vi lekte lite med camen höhö varsågoda

GOTT NYTT ÅR

2012-12-31
Hallå ! Idag är det som alla vet nyårsafton ! Och jag tror att det kommer bli en riktigt bra kväll faktiskt, men nu ska jag fara och handla mat med mammut sen kommer Elina hit och då ska vi planera lite och fixa oss osv. Därför bloggar jag mer senare om jag hinner PUSS
 
 
Party on woho

My love

2012-12-29
Hello, idag har varit en lugn dag. Jag sov ut riktigt länge vilket jag verkligen behövde ! Sedan for jag och pappa till Iksu där han lärde mig ett väldigt bra överkropp pass, jag tränar ju annars mest kondis eller underkroppen men det är viktigt att träna alla delar. Efter det tog jag ett långt skönt bad där jag slappnade av och bara pysslade om mig själv, mycket behövligt. Resten av kvällen har bestått av god mat och OC, även fast folk redan har spoilat hela slutet på den här serien för mig (vilket var taskigt och suger) så kan jag inte få nog ! Det är så jävla bra och jag är kär i Ryan, han är bara så himla mysig och snäll. Är nog lite kär i Seth också. Men anyway så ska jag försöka bättre mig med bloggandet igen för det har ju knappast varit det bästa under lovat, fast nu säger jag godnatt!
 
 

LOL

2012-12-29

 

Frid och fröjd

2012-12-28
Tjaa, nu har jag precis kommit hem, och som tur var fick jag skjuts hem idag så slapp jag springa runt i kylan så mycket !
Kvällen började på carlshöjd men slutade öst på stan med Anna, Johan och company, det har varit en lugn kväll vilket var mysigt. Nu ska jag se lite mer OC och sen slagga GODNATT
 
 

TORSDAG

2012-12-27
Godmorgon ! Nu har jag precis gjort mig i ordning och ska snart fara till intersport med Felix och pappa och köpa nya slalomutrustningar, och efter det blir det nog lite shopping på D&D också ! 
Sedan ska jag och pappa fara till Iksu igen och träna, han ska visa mig ett bra överkropp pass vilket kan behövas haha .. Aja men jag uppdaterar när jag kommer hem igen, puss på er !
 
 
lol

Hemma

2012-12-27
Hej på er, det blev bio i kväll med Anna som jag berättade tidigare och vi såg "Berättelsen om Pi" Som faktiskt var väldigt bra, det var en massa fina djur med och så vidare så se den gott folk !
 

Paradise

2012-12-26
Hello allihopa, idag har jag ätnligen tagit mig ut ur huset så i morse for jag och pappa till Iksu och tränade. Vilket var riktigt skönt faktiskt ! Och nu har jag precis gjort mig i ordning för ikväll har jag en date med Anna. Just nu lutar det mot bio men vi får se vad vi hittar på för skojj, vi höres duudes PEACE
 

I don't have a life, remember ?

2012-12-25
Som jag berättade har jag totalt fastnat i OC, och jag är kär på nytt !
 
 
 

Dagen efter dopparedan

2012-12-25
Hej på er och sorry för dålig bloggning. Hela min dag har i alla fall endast bestått av att slappa, sova, äta choklad och se OC. Det är väldigt skönt men jag börjar också bli sjukt rastlös av att bara sitta här hemma ! Så i morgon ska jag faktiskt ta mig ut ur mitt hus och göra något haha .. Det skulle tillexempel vara skönt att träna eller liknande eftersom jag har ätit nå jävulskt mycket !
Aja jag lämnar er med en instagram bild från igår, puss på er och hoppas att ni har haft en bra jul !
 
 
 
 
 

JULAFTON

2012-12-24
Idag är det julafton som alla vet, så GOD JUL på er alla fina ! Jag hoppas att ni får en riktigt bra dag, det ska i alla fall jag ha.
Fin julgran, vill öppna paket !
 
Jag insåg att jag inte äger några röda plagg typ haha, så det blir en svart jul i år !
 

GODNATT

2012-12-23

SÖNDAG

2012-12-23
Hej på er, i morse vaknade jag av att mina småkusiner petade i mitt ansikte och tyckte att det var helt otroligt att jag kunde sova till kvart över 12 haha .. Jag blev ganska förvånad eftersom att jag trodde att dom skulle komma i eftermiddag, men det avr väl en trevlig överraskning ! 
Snart ska jag fara och gymma med Vicky vilket känns behövligt med tanke på min kost den senaste veckan, sen blir det nog bara att ta det lugnt med släkten, uppdaterar senare PEACE
 

WINNING

2012-12-23
Hej på er, nu har jag precis kommit hem. Det blev en till kväll på carlshöjd och den här gången ägde jag ut Anton, Allan och Kasper i monopol YEÄ. Vet att det låter as roligt med monopol haha .. Men när det inte är sommar så man kan spela sporter utomhus osv så blire sånna spel i stället. Och jag måste säga att jag aldrig har varit med om en så stressande och spännande monopolmatch i hela mitt liv ! Så det var faktiskt väldigt roligt (speciellt eftersom jag vann hehe).
 
Ni får en random bild på en glad förlorare

Does the pain weight up the price ?

2012-12-22
Hej på er ! Nu har jag precis kommit hem från stan, dagen har spenderats där med Vicky och det var trevligt. Jag har även köpt sista julhandlandet idag vilket är väldigt skönt. 
Nu ska jag vänta in middagen och sen får vi se vad kvällen bjuder på, hoppas att ni har det bra puss !
 

 
 
 

HA DET

2012-12-22
Hej igen, nu har jag precis kommit hem ! I kväll blev det en ganska lugn kväll på carlshöjd med grabbarna, vi spelade kort och chillade. Det var trevligt även fast jag gick back en del pengar på spelandet haha ..
Nu tänkte jag lägga mig för i morgon har jag en del att göra så jag vill inte sova bort hela dagen, godnatt !
 Kryper ner med den här gosen !

Feed me

2012-12-21
Tjoobree allihopa, nu kom precis mormor och morfar innanför dörren och vi ska alldeles snart käka middag. Nu börjar julgästerna flocka sig ! 
Annars har dagen som sagt bestått av innebandy och som jag sa i morse suger jag på det lol, men det är hyfsat roligt ändå. Även fast våran klass förlorade alla matcherna (hahaaaa) så kan jag inte vara annat än överlycklig eftersom vi har lov ! Efter det for jag hem och duschade, sen har jag degat i min säng och typ sovit till och från, mysigt, sedan återstår det att se vad kvällen bjuder på. Men nu ska jag springa och äta puss på er !
 

FREDAG

2012-12-21
Hello, idag är det fredag yee ! Och vi lever fortfarande !! Världen gick ej under kl 02.12 i natt så det äger juh, jag kommer hinna alla mina planer och bli klar med mitt liv :D Men nu drar jag, uppdaterar senare pöss
 
 

GODNATT

2012-12-20
Hej på er, nu har jag precis kommit hem efter en mysig kväll ! Jag, Elina, Ida, Anna och Lisa var hemma hos Ida och bakade julfika, snackade, såg på film och så vidare. Det var väldigt trevligt måste jag säga och ett bra avslut på den här terminen. Dock har vi en sista sak att göra innan vi går på lov och det är en innebandy turnering i morgon, men sånt är ju bara roligt ! Fast jag suger i innebandy men vad gör det hehe .. Det viktigaste är att man har roligt eller hur ?
 
 
Här är två bilder på det vi bakade, bild två är våra halvfailade vitchoklad tryfflar, men på bild ett ser det ju gott ut! 
 



 

Du har väckt upp det jag trott var dött

2012-12-20
Hello ! Nu har jag precis gjort mig i ordning och är redo för den sista riktiga skoldagen för den här terminen, känns underbart !
Sen i kväll ska vi ha "lilla julafton" med julfika och mys med brudarna, annars är dagens stora uppgift provet som jag har tjatat om ett antal gånger nu haha .. PEACE
 
Du ha
 

There's a thin line between love and hate

2012-12-19
TJA, äntligen har pappa förhört mig klart på samhällsprovet. Det är alltid då saker och ting fastnar i min hjärna, när han typ berättar sina åsikter och man får diskutera om det och så vidare, om jag bara läser texter om och om igen så glömmer jag bort det skrämmande fort ! Men nu känns det som sagt lite bättre, sen ska jag repetera lite i morgon också så wish me good luck.
Annars då ? Finns inte så mycket att säga alls faktiskt, så ni för nöja er med att höra om mitt pluggande för i kväll så uppdaterar jag i morgon GODNATT
 
 
Lite gosigos
 
 

ONSDAG

2012-12-19
Godmorgon bloggen ! Nu har jag precis gjort mig i ordning och ska snart springa ut till bussen, uppdaterar senare PUSS
 

 

Why bad things happen to good people

2012-12-18
"Allt har en mening" hör man ju ganska ofta och det känns som en bra deal, det låter som att allt händer för att det tillslut ska löna sig på något sätt och det kan ju kännas som en trygghet. Så då kanske man blir sårad ibland för att kunna vakna upp och inse att man är på väg åt fel håll för att sedan kunna vända helt och gå mot något bättre som kommer från ett annat håll ? Det kanske är något man inte skulle kunna inse själv utan det här dåliga som händer. Eller så blir man ibland sårad och utsatt för att sedan simpelt kunna bli starkare utav det på något sätt, alla behöver ju styrka ? Eller är det kanske så att man själv får ta smällen ibland och bli sårad, för att förhindra att någon annan ska bli utsatt och sårad ? Någon som kanske inte skulle kunna ta den smällen lika bra av någon anledning.  Det kan ju också vara så att man helt enkelt inte alltid kan ha det bra, för om inte livet har sina bra och dåliga stunder så tar man inte vara på dom där bra lika mycket som man borde göra och som dom stunderna faktiskt förtjänar att man tar vara på dom. Det man kan trösta sig med är i alla fall att dåliga stunder, svek, allt ont, har någon slags mening. Man kanske får någon liten slags belöning efter en viss tid "nu har du varit duktig här får du godis" typ, eller känns det som att det skulle vara värt det då haha ?
 
Aja läs inte in för mycket i det här nu för jag sitter bara och ordbajsar och typ tänker för mycket, men man blir lite känslomässig så här på kvällskvisten ibland om ni vet vad jag menar, Men det är okej ! 
Och nu för att helt byta samtalsämne så påminnde Oskar mig alldeles nyss att jorden går under på fredag så det blir ingen julafton BUHU. 
 

Vad jag egentligen gör när jag säger att jag pluggar

2012-12-18

 
Illa jag vet, men camen är min vän, och den är bra på att distrahera !

Hope she says yes

2012-12-18
Jag såg precis det senaste "How i met your mother" avsnittet och jag gråter ! Barneys frieri till Robin var så sjukt fint och jag är så glad att dom äntligen bara inser att dom ska vara tillsammans. Seriously guys om ni inte har sett det så se det ! Sorry för spoiler dock, men men.
Jag vill också gifta mig och vara lycklig !! Fast en sak i taget, nu är det dags för sista rycket i skolan. Efter att ha skrivit ett värdelöst svenskaprov idag (har aldrig varit så okoncentrerad i mitt liv inför ett prov förut) så är det dags att plugga inför ett perfekt samhällsprov tills på torsdag ! Sen är det fan äntligen över, finallyyyy. Eller ja det är över i typ två veckor eller hur länge det nu är vi har lov hehe men det blir skönt iaf, PEACE
 
 

U R SCREWED

2012-12-18
Hello bloggen, just nu sitter vi i uppehållsrummet och går igenom litteraturhistoriaprovet som vi ska ha snart, och jag kan säga redan nu att det kommer gå förjävligt ! Men det får gå som det går, jag är tvungen att satsa på Samhällsprovet som vi ska ha i övermorgon. 
 
Men aja sånt är livet. För övrigt är dagens kanon att jag klättrade upp för hela väggen idag på idrotten hehe yey ! Annars suger den här dagen, emoFelicia har typ tagit över helt idag alltså usch. Är typ orolig och arg i hela kroppen, plus trött, jag vill bara ha ljullov och sen sommarlov. Men nog om det nu, puuuss på eeer
 
 
Sne lol

GODNATT

2012-12-17
 
Lol so true

Vad gör mitt liv

2012-12-17
 
Har precis kommit hem från Iksu och nu ska jag plugga, inte vad jag har lust med men det måste göras, bara en vecka kvar !

MÅNDAG

2012-12-17
Hello, nu inväntas sista lektionen för idag wopwoop dagarna går så sjukt fort nu för tiden !

mitt mobilskal är sönder

2012-12-16

MY GOD

2012-12-15
TJABBA nu har jag precis kommit hem från bion då jag, Elina och Ida såg "The Hobbit" som jag berättade om tidigare idag och den var så klart skit bra ! Dock måste det ju komma en till del av den, alla som har sett den kan nog hålla med om att slutet inte kan vara slutet eller hur ? Fast jag har som inte hört eller sett någonstans att det ska komma en till haha så det förvirrar mig .. Men troligtvis gör det väl de så det äger juh :D
Man märker också att den här filmen har nyare och bättre teknik än sagan om ringen filmerna då orcherna var mycket mer datorgjorda och ja det mesta var väldigt effektiviserat, och det är ju bara underhållande eller hur !
 
Aja nu ska jag ta det lugnt ett tag och sedan sova, i morgon har jag mycket att göra så vi får se om jag bloggar ed i kväll PUSS

 
Lite random bilder från webcamen idag i skolan HEH

Just some inspo

2012-12-14

HOBBIT DAGEN

2012-12-14
Godmorgon allihopa idag är det fredag och livet äger ! Först blir det skola, sedan träna och efter det .. THE HOBBIT. Jag är så jävla taggad, vi kommer dö ! Så idag är som ni förstår en mycket bra dag. Uppdaterar senare PÖSS
 
 
 

GODNATT

2012-12-13
Hello, min kväll har bestått av plugg, modern family och ett långt skönt bad ! Så nu har jag belönat mig själv med lite nötter och choklad en kväll för tidigt hehe men jag var så sugen. Godnatt på er !
 
 

TORSDAG

2012-12-13
En hård dag idag måste jag säga ! Eller egentligen är den ganska bra, fast ändå sämst haha. Dubbelmoral höhö.
Idag fick vi gröt och ostmackor i skolan på tal om ingenting haha, det var gott och jag åt alldeles för mycket kan jag lova er. Ajaa nu ska vi fortsätta vänta på att historian börjar så vi kan få tillbaka våra prov, yey !

Godnatt !

2012-12-12
 
Aaaw

Standing in the hall of fame

2012-12-12
Hello, sitter just nu i uppehållsrummet och drar ut på tiden tills vi får lunch, jag börjar bli lagomt less på att ha hål typ varenda dag ! Men efter lovet blir mitt schema lite bättre iaf.
Ajaaa puss på er
 

LOL

2012-12-12
 
 
 

ONSDAG

2012-12-12
Godmorgon, nu drar jag till skolan !
 


 

having fun

2012-12-11
pluggar naturkunskap och njuter av livet
 

Inspo

2012-12-11

 

Here we go

2012-12-10
Jag har fastnat helt och totalt i "the modern family" vet ej varför men jag är som kloistrad framför den här skärmen, nu tänkte jag dock sova så jag orkar med morgondagen PUSS
 

Random shit

2012-12-10
 
HAhahahahahhahahah random gifs som make no sense men skrattar gött

Rainbow

2012-12-10
 

MÅNDAG

2012-12-10
Måndag morgon och jag är redo för en hel vecka av plugg, ett sista ryck innan lovet ! Vill så jävla gärna vara ledig haha can't wait, aja men det är inte länge kvar. Men nu sk jag springa till bussen PEACE
 
 


 

GODNATT

2012-12-09
Nu säger jag godnatt och förväntar mig att vakna till början på en riktigt bra vecka !
 
 
 

Korrektum

2012-12-09
Hallå ! I kväll har jag och Elina varit och gymmat på Iksu vilket känns skönt, efter det åt jag kanske väärldens godaste lasagne och nu ska jag fortsätta att ta det lite lugnt innan det är dags för solsidan PEACE
 

Mobilbilder från den senaste tiden

2012-12-09
 

 

GOOD NIGHT

2012-12-09
Nu säger jag godnatt ! Vi hörs i morgon puuuss
 

Home

2012-12-08
Hello, min dag har varit trevlig men slapp, det känns som att dom flästa helgerna är ganska slappa för min del nu för tiden haha ? Men jajjah det är soft. Jag var ju i alla fall som sagt på stan med Julia och det var trevligt, dock är inte alla julklappar kirrade än men det fixar jag någon annan gång. 
Nu i kväll har jag och pappa beställt hem kina mat, käkat glass och sett på filmer, vi såg "gone in 60 seconds" och "total recall" båda filmerna rekomenderas starkt för dom va as bra ! Det har bara varit jag och han hemma hela kvällen för ingen orkade typ göra något elr fara ut så det blev en tjockis kväll, men det är skönt. Hoppas att ni har haft det bra !
 

 

LÖRDAG

2012-12-08
Godmorgon bloggen, nu har jag precis vaknat och käkat frukost och ska snart slänga mig in i duschen. Gårkvällen var riktigt trevlig, det började men att jag och Ida gymmade efter skolan och efter det träffades jag, Elina och Ida hemma hos henne och lagade god middag och åt en riktigt god mat ! Vi åt baconlindad sparris, fläskfilé med fetaost i, potatisgratäng och en god sallad, mums ! Efter det myste vi på och pratade mest om livet hela kvällen, dock märkte jag att det kanske blev något vin glas för mycker för min del haha .. Men vad gör det egentligen. Vi hade kort sagt mysigt och åt gott, en bra fredag helt enkelt !

Den här dagen kommer bestå av julshopping med Julia vilket verkligen behövs. Uppdaterar senare PEACE
 


 

Inspo

2012-12-07
 


 


FREDAG

2012-12-07
Godmorgon ! Idag är det fredag WOHO känns riktigt bra, men nu ska jag börja tyskan, så bloggar senare puuuss
 


 
 

GODNATT

2012-12-07
Nu tänkte jag säga godnatt och mysa ner mig med den mjukaste och gosigaste kissen i världen, se u tomorrow peace

 
Alltså gaaah hon är så söt, vill bara äta upp hon !

BILDERNA FRÅN TYSKLAND

2012-12-06
Tja bloggen, jag kom på en sak i kväll som jag totalt har glömt bort att visa er, nämligen bilderna från Tyska-resan som vi gjorde nu i höst ! Dock har jag cirka en miljon bilder så ni får inte alla, men jag tänkte slänga in ett långt inlägg med dom flästa !
 











 

du måste va bad, en bad motherfucker och du måste ha swag, mer swag motherfucker

2012-12-06
Hello bloggen, just nu sitter vi på håltimmen och gör inte ett skit höhö, vi väntar på lunch. Och det är så jävla kallt i den här skolan, sitter i jacka och halsduk, jag hatar att frysa !
Aja nu ska jag glida runt på internet ett tag innan det blir dags att gå PUSS
 
 
Sitter och är snygg

om du åker fast så kalla rektorn fag, ha inga böcker i din svarta Eastpack bag

2012-12-05
Nu säger jag godnatt för att orka upp i morgon, sov gott !
 

SO JELLY

2012-12-05






 

Hard work

2012-12-05
Tjenna bloggen nu har jag precis landat här hemma, efter skolan gymmade jag med Vicky och Ida där jag förövrigt höll på att dö haha vi såg en kille som hade världens roligaste stil då han tränade rygg med plattorna, jag skojar inte när jag säger att det var omöjligt att hålla sig för skratt (dock ska man ej skratta åt folk på gymmet, det är inte snällt!) och efter jag kom hem har jag ätit ägg och flingor. Det lät inte så gott kanske hehe men det är några kvällsfavoriter ! 
Anyway, resten av kvällen kommer först och främst bestå av att ta ett långt skönt bad, se southpark och smälta maten. Senare lär jag tyvärr behöva plugga .. Dom två kommande veckorna kommer inte bli roliga på den fronten kan jag försäkra er om ! Fast jag tycker typ att det känns hyfsat okej eftersom efter det ... har vi ... JULLOV YEY !! 


inspo

2012-12-05
efter skolan blir gym med Vicky, känns bra !
 

Vinterland

2012-12-05
Hello bloggen idag är det verkligen iskallt utomhus ! Vilket ni säkert redan har märkt, men det är värt att nämna endå hehe. Jaa vad ska man säga, det är onsdag och jag och Anton sitter på vårat långa onsdagshål vilket suger, idag känner jag mig negativ så det kommer nog bli en dålig dag haha :( Aja nu ska jag fortsätta göra ingenting, PEACE
 

Jag har märkt att mina läppar alltid ser så jävla rosa ut i camen ? För det är dom faktiskt inte, knappast sådär mycket i alla fall !

Så mycket att göra med så lite tid

2012-12-04
Jag börjar få lite smått panik måste jag erkänna, julafton är riktigt snart och jag har inte köpt en ända julklapp, det är inte heller långt kvar tills nyår och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig ? Jag tänkte ju ta tillfället i akt och satsa med en klänning eftersom det är så sällan man använder det och jag älskar fina klänningar, MEN jag kan inte hitta någon alls som duger. Det känns ganska tungt faktiskt, utbudet i affärerna på stan var inte det bästa märkte jag så det blir nog att beställa något, och jag vill ha något med paljetter eller glitter på u know något disco, men jag vill fortfarande inte att det ska sticka ut eller se för mycket ut, jag vill helst ha en ganska enkel design. Nåväl jag får väl funta vidare på det och bestämma mig i helgen eller något, nu ska jag göra kvällsfika och fundera över julklappar till mina nära och kära PUSS
 

 
Har är några exempel från ASOS, hyfsat enkelt men ändå lite party, dock har jag inte fallit för något plaggen än så det lär nog inte bli någon av dessa haha .. Decisions decisions !

 

TISDAG

2012-12-04
Tja bloggen, just nu sitter vi i uppehållsrummet och kanske är lite crazy .. Men vi har skrivit nationella prov i engelska hela morgonen så det är faktiskt okej !


 

I saw that - karma

2012-12-04
 Nu säger jag godnatt kära läsare, talk to yah tomorrow !
 

dumma jag

2012-12-03
Tja bloggen förlåt mig för jag har syndat.
 
Say no more ..
 
Nej men jag var duktig och tränade efter skolan, men nu gick ju min plan att vara nyttig åt helvette haha :( Allt är Elinas fel !!

MÅNDAG

2012-12-03
Tja här får ni lite måndagsinspo, know i need it !
 


Morning has broken

2012-12-03
Hello bloggen, nu ska jag snart bege mig till bussen och fara till skolan, är lite smått otaggad då det ser ut att vara iskallt utomhus haha :( men aja så går det när det är vinter !
 
Uppdaterar senare PUSS
 

what's up

2012-12-02

SÖNDAG

2012-12-02
Godmorgon bloggen ! Igårkväll for jag till carlshöjd ett tag där vi bara chillade och kollade på film osv, sen efter jag kom hem somnade jag som en stock typ direkt så nu har jag vaknat upp helt utvilad och redo för dagen !
Och först på schemat står frukost - yum
 


LÖRDAG

2012-12-01
Hej bloggen ! Filmen igår var riktigt bra faktiskt, dock scary som satan men fortfarande bra. Och idag är det lördag och jag är faktiskt helt utan planer, hela dagen har beståt av att slappa och lagt på mig vinterhull hehe. 
Aja nu ska jag fortsätta se på project runway sen ska jag kolla runt vad det händer för skoj ikv, PUSS
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus